Tuesday , April 23 2024

Razvan Lucescu, oferta-bomba din Liga I. Mircea Lucescu il sfatuieste sa accepte

razvan lucescu

Răzvan Lucescu, antrenorul lui El Jaish din Qatar, a fost contactat pentru a prelua pe Dinamo din vară, susţin surse din apropierea familiei Lucescu. Mutarea este susţinută şi de Mircea Lucescu, prieten şi partener de afaceri cu noii şefi din “Groapă”, Ionuţ Negoiţă (finanţator) şi Constantin Anghelache (preeşdinte executiv).

Dinamo e în plin proces de rebranduire, iar surse autorizate susţin că Răzvan Lucescu ar fi avut deja o discuţie preliminară cu actualii şefi ai lui Dinamo, care l-au chestionat cu privire la un eventual come-back în Liga “, scrie GSP. Mai ales că şeicii de la El Jaish nu au dat nici un semn că ar vrea să continue colaborarea cu Lucescu, scadentă în vară. Anghelache ar fi vorbit personal cu Răzvan, chiar şi tatăl său, Mircea Lucescu, sfătuindu-l să preia Dinamo, dacă va fi să se întoarcă în ţară.

Pentru antrenorul de 44 de ani a mai apărut şi oportunitatea CFR Cluj, însă proiectul lui Dinamo are o mai mare susţinere. “Câinii” i-ar oferi un venit total de 750.000 de euro, bani ce i-ar lua cu două condiţii: să câştige titlul şi să ducă echipa în grupele UEFA Champions League. În plus, i s-a transmis că ar avea parte de un buget consistent pentru achiziţii. A rămas ca Lucescu să ofere un răspuns cât mai curând posibil.

Cornel Ţălnar n-ar mai aştepta să fie pus în rezervă. Tehnicianul e curtat de două formaţii din ţările arabe şi este tentat să dea curs uneia dintre variante, mai ales că ar avea parte şi de câştiguri financiare însemnate.

Cine mai e pe lista posibililor antrenori ai lui Dinamo:
Ionuţ Chirilă – liber
Ioan Andone – liber
Ion Marin – Al Kuwait
Tibor Selymes – Dinamo II

1 milion de euro e salariul anual al lui Lucescu junior în Qatar

3 trofee are Răzvan Lucescu în cariera de antrenor: două Cupe ale României, ambele cu Rapid, 2006 şi 2007, şi Cupa Stelelor din Qatar.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …