Friday , April 19 2024

Răzvan Lucescu: Nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut

Selecţionerul reprezentativei României, Răzvan Lucescu, a declarat, marţi, la un post de televiziune, că ţara noastră nu mai are fotbalul pe care îl avea în trecut, dar lumea nu acceptă realitatea.
“Noi nu acceptăm realitatea, că nu mai avem fotbalul pe care îl aveam în trecut. În aceste condiţii, noi încercăm să construim, iar obiectivul meu este acela de a ne califica la Euro-2012. Mi s-a pus acest obiectiv când am discutat cu Ionuţ Lupescu. Dacă nu ne calificăm, voi pleca. E clar că nu avem scuze în ceea ce priveşte rezultatele. Ar fi fost normal să câştigăm contra Albaniei, urmat de un egal sau o victorie în Belarus. Jucătorii care au intrat contra Albaniei au dorit să câştige, au dat tot ce au putut. Am început meciul foarte bine, am avut în secunda 30 o ocazie importantă, dar nu am reuşit să înscriem”, a spus Răzvan Lucescu la B1 TV.
Echipa naţională a remizat în primele două partide din preliminariile Campionatului European din 2012, 1-1 cu Albania pe teren propriu, şi 0-0 cu Belarus în deplasare.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …