Thursday , April 25 2024

Razvan Lucescu: Nu imi voi da demisia

Razvan Lucescu e hotarit sa continue la nationala

Selec]ionerul R\zvan Lucescu a declarat, luni, într-o conferin]a de presa sus]inuta la Minsk, înaintea partidei cu Belarus, din preliminariile Campionatului European din 2012, ca nu va demisiona în cazul în care prima reprezentativa nu va câ[tiga meciul programat mar]i.

“Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu federa]ia, cu Ionu] Lupescu [i cu Mircea Sandu. Daca ei considera ca trebuie sa se întâmple ceva, discut\m. Toata nebunia legata de echipa na]ionala nu a început acum, dupa Albania. Nu am avut lini[te nici înainte de meciul de la Paris. Aveam doua victorii, dar era un uragan în jurul nostru. Atunci a început totul. Nu e simplu sa joci în condi]iile astea. Probabil ca li s-a întâmplat [i lui Iord\nescu, [i lui Pi]urc\, probabil ca de aceea am avut o singura calificare în cinci campanii. Presiunile nu s-au f\cut înaintea meciurilor, ci cu o perioada mai mare înainte de partide”, a spus Lucescu, informeaza www.prosport.ro.

Selec]ionerul este de p\rere ca scandalurile din jurul echipei na]ionale sunt cauzate de invidie. “Meciul de la Belgrad, în jurul c\ruia se fac atâtea discu]ii, s-a disputat în condi]ii cu totul ciudate. Indiferent cine este antrenor, la echipa na]ionala lucrurile nu se vor schimba. Pentru ca am plecat pe un f\ga[ gre[it [i nu se vrea sa fim pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal, invidie”, a afirmat Lucescu.

Selec]ionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neam], în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, g\zduit de Polonia [i Ucraina.

Spre finalul partidei România – Albania, scor 1-1, spectatorii prezen]i la partida de la Piatra Neam] i-au cerut demisia selec]ionerului R\zvan Lucescu.

Impresarul Victor Becali a declarat, vineri sear\, la Sport.ro, dupa remiza din meciul România – Albania, ca vinovat pentru rezultat este selec]ionerul R\zvan Lucescu.

Finan]atorul stelist Gigi Becali a declarat, sâmb\t\, ca ar trebui ca dupa meciul cu Belarus sa se ia o decizie în privin]a selec]ionerului R\zvan Lucescu, subliniind c\, pentru na]ionala României, cea mai buna varianta ar fi Gheorghe Hagi.

Partida Belarus – România, contând pentru etapa a doua a grupei D, se va disputa, mar]i, cu începere de la ora 20.30, la Minsk

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …