Tuesday , March 28 2023

Razvan Lucescu: Am facut un joc bun, dar nu marcam, trecem printr-o perioada ghinionista

Selec]ionerul României, R\zvan Lucescu, a declarat, dup\ meciul cu Belarus, scor 0-0, din preliminariile CE, c\ echipa sa nu a fost pus\ în dificultate, dar nu a [tiut s\ gestioneze momentele decisive, [i c\ este greu s\ ai lini[te la echip\, atunci când ]i se spune zilnic c\ e[ti “prost”.

“Am f\cut un joc bun, am recuperat multe mingi, am avut patru mari ocazii de gol, au existat pu]ine momente în care am fost pu[i în dificultate, [i asta când pierdeam balonul [i ei ie[eau pe contraatac. Hleb, Kutuzov sunt foarte buni, Kornilenko foarte puternic. Ne-am reorganizat rapid [i am blocat situa]iile lor. Ca joc, l-am controlat, dar nu marc\m. Am avut situa]ii, dar astfel de jocuri se câ[tig\ când marchezi. Era logic s\ facem schimb\ri în echip\ dup\ 90 de minute intense cu Albania, era normal s\ intre [i al]ii, au f\cut-o bine”, a spus R\zvan Lucescu dup\ meci, informeaz\ Sport.ro.

Întrebat dac\ mai poate continua s\ aud\ critici, Lucescu a r\spuns: “Dac\ ai auzi în fiecare zi la locul de munc\ c\ e[ti prost, prost, idiot, ai mai avea lini[te, entuziasm, siguran]\? Criticile vor exista [i dac\ am câ[tiga Campionatul European”.

Tehnicianul selec]ionatei României a ad\ugat c\ echipa na]ional\ traverseaz\ un moment mai pu]in prielnic, “o perioad\ ghinionist\”. “E un moment nefavorabil, dar vor începe s\ intre [i golurile. Nu vreau s\ intru în polemic\ cu nimeni, nu suntem într-un mare moment al fotbalului, nu vom putea s\ domin\m categoric adversarii [i s\ ne cre\m ocazii ca Barcelona. Este o perioad\ ghinionist\, în care orice ai face nu reu[e[ti mai mult decât atât”, a spus Lucescu.

R\zvan Lucescu a ad\ugat c\ România are acelea[i [anse de calificare ca [i înainte de startul campaniei: “[ansele sunt acelea[i, se joac\ fiecare meci, e un echilibru în grup\. Belarus e total diferit\ de ce ne imaginam. Trebuie s\ accept\m situa]ia care este, noi suntem în continu\ c\dere”.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputat\ mar]i, la Minsk, în compania selec]ionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primul meci din grup\, disputat vineri, România a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania selec]ionatei Albaniei.

Vezi si

Atleții suceveni au concurat cu succes la naționalele de alergare pe șosea

 CSM Rarăul și CSŞ Rădăuți au cucerit titlul național pe echipe la categoria tineret Atleții …