Wednesday , April 24 2024

Razvan Lucescu: Am facut un joc bun, dar nu marcam, trecem printr-o perioada ghinionista

Selec]ionerul României, R\zvan Lucescu, a declarat, dup\ meciul cu Belarus, scor 0-0, din preliminariile CE, c\ echipa sa nu a fost pus\ în dificultate, dar nu a [tiut s\ gestioneze momentele decisive, [i c\ este greu s\ ai lini[te la echip\, atunci când ]i se spune zilnic c\ e[ti “prost”.

“Am f\cut un joc bun, am recuperat multe mingi, am avut patru mari ocazii de gol, au existat pu]ine momente în care am fost pu[i în dificultate, [i asta când pierdeam balonul [i ei ie[eau pe contraatac. Hleb, Kutuzov sunt foarte buni, Kornilenko foarte puternic. Ne-am reorganizat rapid [i am blocat situa]iile lor. Ca joc, l-am controlat, dar nu marc\m. Am avut situa]ii, dar astfel de jocuri se câ[tig\ când marchezi. Era logic s\ facem schimb\ri în echip\ dup\ 90 de minute intense cu Albania, era normal s\ intre [i al]ii, au f\cut-o bine”, a spus R\zvan Lucescu dup\ meci, informeaz\ Sport.ro.

Întrebat dac\ mai poate continua s\ aud\ critici, Lucescu a r\spuns: “Dac\ ai auzi în fiecare zi la locul de munc\ c\ e[ti prost, prost, idiot, ai mai avea lini[te, entuziasm, siguran]\? Criticile vor exista [i dac\ am câ[tiga Campionatul European”.

Tehnicianul selec]ionatei României a ad\ugat c\ echipa na]ional\ traverseaz\ un moment mai pu]in prielnic, “o perioad\ ghinionist\”. “E un moment nefavorabil, dar vor începe s\ intre [i golurile. Nu vreau s\ intru în polemic\ cu nimeni, nu suntem într-un mare moment al fotbalului, nu vom putea s\ domin\m categoric adversarii [i s\ ne cre\m ocazii ca Barcelona. Este o perioad\ ghinionist\, în care orice ai face nu reu[e[ti mai mult decât atât”, a spus Lucescu.

R\zvan Lucescu a ad\ugat c\ România are acelea[i [anse de calificare ca [i înainte de startul campaniei: “[ansele sunt acelea[i, se joac\ fiecare meci, e un echilibru în grup\. Belarus e total diferit\ de ce ne imaginam. Trebuie s\ accept\m situa]ia care este, noi suntem în continu\ c\dere”.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputat\ mar]i, la Minsk, în compania selec]ionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primul meci din grup\, disputat vineri, România a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania selec]ionatei Albaniei.

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …