Tuesday , April 23 2024

Rapidul dansează pe sârmă în Ilfov

Fotbal. Buftea - Rapid - Semeghin

Formaţia suceveană joacă astăzi un nou meci capital pentru evitarea retrogradării, urmând să evolueze, cu începere de la orele 11.00, în fieful formaţiei CS Buftea, în etapa a XXIII-a a Ligii a II-a. “Echipa joacă mai bine afară şi sperăm să ne întoarcem victorioşi de la Clinceni”, a spus organizatorul de competiţii al clubului sucevean, Nae Grosu u Semeghin, Sumanariu, Golofca şi Spătar vor lipsi din tabăra “ceferiştilor”.  Zăvoi va debuta astăzi între buturile echipei sucevene u Rapidul are o cotă de 4.15 pentru o victorie la Clinceni

Rapid Suceava dansează pe sârmă pe final de campionat. Gruparea “ceferistă” îşi joacă viitorul pe scena matineului în meciul pe care îl are programat astăzi, de la orele 11.00, pe stadionul din Clinceni, în compania celor de la CS Buftea, în etapa a XXIII-a din liga secundă.
Refuzată de antrenorul Marin Barbu, măcinată de scandaluri din interior şi fără niciun sprijin financiar din partea primăriei din luna noiembrie a anului trecut, echipa suceveană joacă astăzi cu soarta în propriile mâini. “Ceferiştii” sunt însă încrezători că se vor întoarce neînvinşi din fieful ilfovenilor, mai ales că în acest sezon au obţinut mai multe puncte pe teren străin decât acasă. “Suntem încrezători înainte acestui meci, pentru că am adus mai multe puncte din deplasare în acest sezon. Echipa joacă mai bine afară şi sperăm să ne întoarcem victorioşi de la Clinceni chiar dacă vom întâlni un adversar cu mulţi jucători experimentaţi, cum ar fi Bâftoi, Viţelaru sau fraţii Karamian”, a declarat organizatorul de competiţii al clubului sucevean, Nae Grosu.
Rapidiştii iau în calcul şi varianta unui egal în meciul de astăzi, în condiţiile în care evoluează pe terenul unei contracandidate la re-trogradare. “Orice punct contează pentru noi în momentul de faţă, mai ales dacă este obţinut în deplasare, contra unei echipe cu care ne batem să scăpam de retrogradare, aşa cum este Buftea. Atât timp cât ieşim pe plus la adevăr, orice punct este bi-nevenit”, a spus Nae.
Semeghin este suspendat. Zăvoi va debuta în poarta “ceferiştilor”
Gruparea suceveană nu va putea conta în meciul de la Clinceni pe patru jucători, este vorba de Sumanariu, Spătar şi Golofca, toţi fiind daţi accidentaţi, dar nici pe veteranul Dorin Semeghin, care a încasat în runda precedentă al şaptelea cartonaş galben şi este suspendat.
Meciul cu CS Buftea va consemna şi debutul lui Marius Zăvoi între buturile rapidiştilor, sibianul fiind în acest moment singurul portar cu experienţă din lotul “ceferiştilor”, după despărţirea de “Gogoaşă. “Zăvoi s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă, iar acum are şansa să arate ce poate. Sperăm să închidă poarta, să bifăm şi noi primul meci în deplasare din acest sezon fără gol primit”, a spus Grosu, precizând că postul de portar de rezervă îi va reveni juniorului Nica.
Delegaţia “ceferiştilor” a plecat încă de ieri dimineaţă spre judeţul Ilfov, iar pentru ieri- noapte şi-au stabilit cartierul general la Otopeni.
Casele de pariuri oferă o cotă de 4.15 pentru o victorie a Rapidului
Rapid Suceava pleacă cu şansa a doua în jocul de la Clinceni, trupa antrenată de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu având la casele de pariuri o cotă de 4.15 pentru o eventuală victorie în meciul de astăzi. De partea cealaltă, un succes al gazdelor de la CS Buftea este cotat cu 1.75, în vreme ce rezultatul de egalitate are o cotă de 3.35.
Echipa suceveană nu a pierdut pe teren străin de la startul sezonului de primăvară, bifând în acest an un egal la Tulcea şi o victorie la Constanţa. De partea cealaltă, trupa antrenată de Valentin Bădoi este neînvinsă de două meciuri la Clinceni, acolo unde în ultima lună s-a impus în faţa vecinilor de la CS Otopeni şi a remizat cu FC Botoşani.

clasament fotbal buftea
Programul etapei a XXIII-a:
Săgeata Năvodari – Sportul
CF Brăila – Delta Tulcea
Unirea Slobozia – FC Botoşani
CS Buftea – Rapid Suceava
Dinamo II – Dunărea Galaţi
CS Otopeni, Chindia şi Farul vor sta.
In meciul direct din turul campionatului, Rapid şi CS Buftea au încheiat la egalitate pe stadionul Areni, scor 0-0. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …