Tuesday , May 7 2024

Rapidul a avut 25 de jucători la reunire

Noutăţile de la reunirea lotului sunt mijlocaşii Marius Doboş şi Dragoş Boboc, ambii proveniţi de la FCM Dorohoi, precum şi fundaşul Iliuţă }ugui, de la divizionara a patra Bradul Putna n până miercuri, în curtea rapidiştilor sunt aşteptaţi să mai sosească câţiva jucători care au cochetat cu CFR Cluj n “avem pe listă şi un portar, dar am contactat în principal jucători care evoluează de la mijloc în sus”, a precizat antrenorul Ovidiu Murariu n în primul amical al iernii, Rapid va evolua sâmbătă, pe terenul celor de la Kosarom Paşcani

Rapid Suceava s-a reunit ieri în vederea începerii pregătirilor pentru returul Ligii a II-a. La apelul dat pe stadionul Areni de către antrenorii Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu au răspuns prezent 25 de fotbalişti, noutăţile din lot fiind reprezentate de venirile lui Marius Doboş – un mijlocaş în vârstă de 32 de ani care a mai evoluat în trecut pentru FCM Bacău, FC Vaslui şi FCM Dorohoi, Dragoş Boboc – un mijlocaş stânga de 31 de ani care a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor Jiul Petroşani, FCM Bacău, Gloria Buzău şi FCM Dorohoi – Iliuţă }ugui, un fundaş central în vârstă de 23 de ani care în sezonul de toamnă a evoluat pentru divizionara a patra Bradul Putna, plus tinerii Alex Hânţari (Rădăuţi) şi Bogdan Sadoveac (ex – Sporting).
“Doboş şi Boboc sunt doi jucători cu experienţă, fiecare cu peste 100 de meciuri jucate la nivelul primelor două ligi. Experienţa acestora, combinată cu tinereţea jucătorilor pe care îI avem deja în lot, cred că ne va ajuta să formăm o echipă care să obţină rezultate cât mai bune în returul campionatului’, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.
{eful băncii tehnice de pe Areni a precizat că, în cel mai scurt timp, trebuie să mai sosească în curtea rapidiştilor un portar, dar şi câţiva jucători cu profil ofensiv care au cochetat în trecut cu campioana CFR Cluj. “Mai aşteptăm o serie de jucători din partea Ardealului, care trebuie să ajungă la Suceava până miercuri. Avem pe listă şi un portar, dar am contactat în principal jucători care evoluează de la mijloc în sus. Sperăm ca jucătorii noi care vor veni la echipă să aducă un plus de valoare, mai ales la capitolul finalizare, unde am suferit în prima parte a campionatului”, a mai spus principalul Rapidului.

N Ferariu este aşteptat să dea curs ofertei venite de la Rapid

Ovidiu Murariu aşteaptă totodată şi un răspuns din partea fundaşului Constantin Ferariu de la concitadina Sporting Suceava. “Până miercuri, Ferariu trebuie să dea un răspuns, dacă accepta sau nu condiţiile care sunt la noi”, a precizat Murariu, la primul antrenament.
La reunirea de ieri, au fost prezenţi următorii jucători: Andrei Preda, Florin Plamadă, Andrei Lozneanu, Dorin Semeghin, Daniel Bălan, Radu Sava, Cristian Spătar, Alex Moldovan, Ciprian Sumanariu, Constantin Arotăriţei, Cătălin Golofca, Ionuţ Plamadă, Mircea Negru, Marius Doboş, Dragoş Boboc, Iliuţă }ugui, Alex Hânţari, Bogdan Sadoveac, plus Fedorovici, Apetrei, Vornicu, Cerlincă, Costan, Rotari şi Luţac – şapte juniori proveniţi de la grupa lui Ovidiu Căldăruş. Singura absenţă notabilă a fost cea a mjlocaşului Claudiu Velescu, care se va alătura lotului rapidist odată cu antrenamentul de astăzi.

N Au perfectat trei amicale până la plecarea în cantonament

Conform programului trasat de conducerea tehnică, formaţia rapidistă se va pregăti în următoarele două săptămâni la Suceava, urmând ca în perioada 30 ianuarie – 9 februarie să efectueze un stagiu centralizat de pregătire la Vatra Dornei. Până la plecarea în cantonament, “ceferiştii” vor juca trei meciuri amicale în compania formaţiilor Kosarom Paşcani (sâmbătă – deplasare), Ceahlăul Piatra Neamţ (23 ianuarie – deplasare) şi FCM Dorohoi (26 ianuarie – acasă). Până la reluarea campionatului, programată cel mai probabil pe data de 9 martie, “alb-vişiniii” îşi vor mai testa forţele în faţa unor formaţii precum Ceahlăul II Piatra Neamţ, Oţelul II Galaţi, Dunărea Galaţi, FCM Dorohoi şi Petrotub Roman. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …