Saturday , April 20 2024

Rapidiştii sunt ţinuţi în joc de glezne de oficialii Unirii Slobozia

Liga 2. Rapid - Tudoreanu [800x600]

Unirea Slobozia moare, dar refuză să semneze actul de capitulare. Deşi au anunţat în urmă cu o săptămână că se retrag din campionatul Ligii a II-a, iar între timp au rămas fără jucătorii de bază, ialomiţenii nu au depus până ieri nicio hârtie oficială în acest sens la Federaţia Română de Fotbal, anunţând prin vocea preşedintelui Constantin Prepeliţă că se vor prezenta cu o echipă de juniori republicani la meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava.
Anunţul a fost publicat pe pagina de facebook a suporterilor Unirii Slobozia, care l-au citat pe oficialul clubului din Bărăgan. “Conform unei informaţii de ultim moment parvenită de la un oficial al clubului partida de sâmbată se va desfăşura conform programului stabilit, adică de la ora 11 şi va fi abordată cu juniorii A! Nume precum Nedelcu, Alexe, Muşat, Nastasia, Pârvu, Topală, Solcanea, Bucurică sau Khalil se vor auzi sâmbătă pe stadionul 1 mai din Slobozia!”, se arată în postarea suporterilor Unirii Slobozia pe pagina de facebook.

Sucevenii şi-au făcut rezervările la hotel. “Suntem pregătiţi să jucăm”, a anunţat antrenorul Bogdan Tudoreanu

Informaţia a fost confirmată şi de tabăra suceveană, care şi-a luat măsuri şi a făcut deja rezervările la un hotel din Slobozia. Dacă meciul de sâmbătă se joacă, rapidiştii n-au de gând să bată 400 de kilometri de pomană. Vor o victorie fără emoţii în Bărăgan şi au anunţat prin vocea antrenorului Bogdan Tudoreanu (foto) că sunt pregătiţi să o obţină.
“Chiar dacă această veste ne-a luat puţin prin surprindere, avem timp să ne organizăm. Legimitările jucătorilor sunt făcute şi suntem pregătiţi să jucăm la Slobozia. Cu toate că Bălan şi Sfrijan sunt în acest moment accidentaţi, nu-i nicio problemă, avem cu cine să-i înlocuim. Nu vom bate drumul degeaba. Este clar că vrem cele trei puncte”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.
Pe de altă parte, preşedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, are informaţii că oficialii Unirii Slobozia vor depune cererea de retragere din campionat în cursul zilei de astăzi. Până atunci, rapidiştii rămân în joc de glezne. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …