Thursday , March 28 2024

Rapidistii s-au intors cu tolba goala de sub Pietricica

N echipa preg\tit\ de Ion Buzoianu a bifat vineri a [asea `nfr=ngere din actualul sezon, 0-1 pe terenul forma]iei Ceahl\ul II Piatra Neam] n unicul gol al partidei a fost marcat de Bobric `n minutul 76 n “ceferi[tii” a `ncheiat meciul `n inferioritate numeric\, dup\ eliminarea lui Florin Pl\mad\ din minutul 87 n ajun[i pe modest loc 9 `n clasamentul seriei, rapidi[tii vor reveni oficial pe gazon abia `n data de 19 noiembrie, la jocul cu Cetatea T=rgu Neam], din etapa a XIII-a

Divizionara a treia Rapid Suceava a `nregistrat vineri a [asea `nfr=ngere din actuala stagiune de campionat, dup\ ce a fost `nvins\ la limit\, scor 0-1, pe terenul forma]iei Ceahl\ul II Piatra Neam], `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a X-a.
Desf\[urat\ pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv de sub Pietricica, partida a fost una s\rac\ `n faze de poart\, singurele ocazii notabile ale reprizei `nt=i fiind semnate de Apetri [i Tomescu, mijloca[ii “ceferi[tilor” lu=nd la ]int\ `n dou\ r=nduri barele por]ii nem]ene, prima oportunitate a oaspe]ilor de a deschide scorul venind `n urma unei lovituri libere.
~n repriza secund\, trupa preg\tit\ de Ion Buzoianu a avut o alt\ [ansa de marca prin nou-intratul Golofca, dar mijloca[ul de band\ al oaspe]ilor a ratat singur cu portarul advers. Ocaziile irosite de rapidi[ti aveau s\ se r\zbune `n minutul 76, c=nd Bobric a `nscris golul victoriei nem]ene, dup\ ce a profitat de o respingere `n fa]\ a goalkeeperul Pascal. Mai mult, cu trei minute `nainte de fluierul final, “alb-vi[inii” au r\mas `n inferioritate numeric\ dup\ ce stoperul Florin Pl\mad\ a fost trimis `n tribune, pentru dou\ cartona[e galbene, decizia arbitrului `nchiz=nd practic meciul la 1-0 `n favoarea celor de la Ceahl\ul II.
Antrenorul Ion Buzoianu a `nceput partida cu urm\toarea formul\ de joc:  Pascal – Sp\tar, Sava, Fl. Pl\mad\, Pantea – Tomescu, Br=nza, Apetri, Oniu – I. Pl\mad\, {uleru. Pe parcursul jocului au mai intrat: Golofca, Negru [i Burlacu.
“Am avut meciul în mân\, dar am ratat din nou nepermis de mult [i am luat gol foarte u[or. Daca am fi marcat la scorul de 0-0, alta ar fi fost soarta partidei”, a declarat Ion Buzoianu, dup\ ce de-a patra `nfr=ngere `nregistrat\ de la preluarea [efiei b\ncii tehnice de pe Areni.
Odat\ cu fluierul final al meciului disputat sub Pietricica, “ceferi[tii” au luat o pauz\ competi]ional\ de trei s\pt\m=ni, meciurile cu Willy Bac\u (etapa a XI-a) [i Cetatea Suceava (etapa a XII-a) fiind anulate, dup\ ce ambele grup\ri s-au retras din campionatul Ligii a III-a `nainte de startul turului. Astfel, rapidi[tii vor reveni oficial pe gazon `n data de 19 noiembrie, odat\ cu meciul programat pe teren propriu `n compania forma]iei Cetatea T=rgu Neam]. (D\nu] CHIDOVE})

N Rezultatele etapei a X-a:

O]elul II Gala]i – FCM Bac\u 1-1
Aerostar Bac\u – CSM Pa[cani 2-2
Ceahl\ul II – Rapid Suceava 1-0
Cetatea Târgu Neam] – ASC Bac\u 1-5
FCM One[ti – Politehnica Gala]i 1-2
CS Panciu – Petrotub Roman 0-1
CSM Foc[ani [i Luceaf\rul Mihai Eminescu au stat.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …