Sunday , May 12 2024

Rapidistii merg dupa puncte la Focsani

N “trebuie `ns\ s\ cont\m [i noi `n jocurile din deplasare, s\ `ncepem s\ punem probleme [i s\ aducem puncte”, a spus antrenorul Ioan Radu n echipa sucevean\ nu va putea conta `n meciul de ast\zi pe serviciile mijloca[ului Alexandru Ghiviziu, suspendat din cauza num\rul de cartona[e galbene

Divizionara a treia Rapid Suceava evolueaz\, ast\zi, cu `ncepere de la orele 15.00, `n fieful forma]iei CSM Foc[ani, `ntr-un meci cont=nd pentru runda a XIX-a a campionatului.
De[i gruparea “ceferist\” a cucerit un singur punct `n cele [apte meciuri disputate `n deplasare `n actualul sezon, antrenorul Ioan Radu este `ncrez\tor c\ “alb-vi[inii” vor ob]ine cel pu]in un rezultat de egalitate `n confruntarea din Vrancea. “Ne a[teapta un meci greu, chiar dac\ prin prisma clasamentului juc\m pe terenul echipei de pe locul 12. Foc[\nenii au o echip\ cu poten]ial, iar remiza pe care au ob]inut-o etapa trecut\ la Roman trebuie s\ ne dea de g=ndit. De acum, trebuie `ns\ s\ cont\m [i noi `n jocurile din deplasare, s\ `ncepem s\ punem probleme [i s\ aducem puncte. Nu vor merge s\ juc\m la egal, dar o remiza pe teren str\in nu are cum s\ ne supere, mai ales c\ vom avea parte de o deplasare lung\, `n care trebuie s\ acoperim starea inerent\ de oboseal\ care va afecta juc\torii”, a spus Ioan Radu.
{eful b\ncii tehnice de pe Areni nu va putea conta `n partida de ast\zi pe serviciile mijloca[ul Alexandru Ghiviziu, suspendat din pricina num\rului de cartona[e galbene, `n timp ce Vlad Leuciuc [i Ionu] Vi]el nu vor face deplasarea `n Vrancea din pricina unor accident\ri.
Forma]ia sucevean\ abordeaz\ jocul din postura de ocupant\ a locului 9 `n clasament [i f\r\ victorie pe teren str\in din luna mai a anului trecut. De partea cealalt\, vr=ncenii, ocup\ antepenultimul loc `n ierarhia seriei, f\ra s\ cunoasc\ gustul succesului `n cele trei etape disputate de la startul sezonului de prim\var\.
Partida dintre CSM Foc[ani [i Rapid Suceava se va disputa pe stadionul “Milcovul” [i va fi condus\ de o brigad\ de arbitrii format\ din centralul nem]ean Ionu] Nacu, ajutat la cele dou\ tu[e de prahovenii George Oprescu [i Lucian Banu.
~n meciul tur, rapidi[tii s-au impus pe Areni, cu scorul de 3-0, gra]ie golurilor marcate atunci de Sevaciuc, Tomescu [i Negru, juc\tori care `ntre timp au p\r\sit corabia “alb-vi[iniilor”. (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a XIX-a:

CSM Foc[ani – Rapid Suceava
ACS Bac\u – FCM Bac\u
Politehnica Gala]i – O]elul II Gala]i
CS Panciu – Aerostar Bac\u
FCM One[ti – Ceahl\ul II Piatra Neam] Luceaf\rul Mihai Eminescu – CSM Pa[cani
Cetatea T=rgu Neamt [i Petrotub Roman vor sta.

Vezi si

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Roma, după victoria în fața Marketei Vondrousova, locul 6 mondial

Sorana Cîrstea, cap de serie 28 şi locul 32 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în optimile …