Thursday , April 18 2024

Rapid Suceava revine `n fata publicului de pe Areni

N `n primul meci de campionat programat `n fa]a propriilor suporteri, “ceferi[tii” vor primi ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, vizita forma]iei SC Bac\u, una dintre pretendentele la promovare `n liga secund\

Rapid Suceava prime[te ast\zi, cu `ncepere de la orele 17.00, pe stadionul Areni, vizita forma]iei SC Bac\u, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a II-a din cadrul Ligii a III-a.
~nvin[i `n runda inaugural\ pe terenul celor de la Politehnica Gala]i, “ceferi[tii” revin `n fa]a propriilor suporteri cu g=ndul de a sparge ghinionul [i de a str=nge primele trei puncte din actuala stagiune de campionat. De partea cealalt\, echipa b\c\uan\ popose[te pe Areni din postura de candidata la promovare [i cu un moral excelent dup\ victoria de s\pt\m=na trecut\, 2-0 cu CSM Foc[ani.
Pentru partida de ast\zi, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va putea miza pe S=rbu, accidentat la ultimele antrenamente, precum [i pe serviciile lui Tomescu, mijloca[ul sucevean av=nd nevoie de viza federa]iei pentru a putea evolua `n tricoul forma]iei rapidiste.
Conform caselor online de pariuri, CS Bac\u pleac\ cu prima [ans\ `n partida de pe Areni, oaspe]ii av=nd o cota de 2.00 pentru o eventual\ victorie la Suceava. De partea cealalt\, un succes al “alb-vi[iniilor” este cotat cu 2.75, `n timp ce un rezultat de egalitate le poate aduce pariorilor o sum\ mai mare de 3.40 ori dec=t cea mizat\.
Meciul dintre Rapid Suceava [i CS Bac\u va fi condus de o brigada de arbitrii format\ din centralul Daniel Ciob\nic\, asistat la cele dou\ tu[e de Marius Marica [i Paul Tama[, to]i trei fiind din Bistri]a.
Cu ocazia meciul de azi, clubul sucevean a anun]at c\ dore[te s\ `nfiripeze [i o mic\ galerie care s\-i sus]in\ pe rapidi[ti, suporterii interesati fiind a[tepta]i `n tribuna a II-a a stadionului Areni cu jum\tate de or\ `nainte de startul jocului. (D\nu] CHIDOVE})

N Etapa a II-a (azi, orele 17.00):

CSM Foc[ani – Luceaf\rul Mihai Eminescu
Rapid Suceava – Sport Club Bac\u
CSM Pa[cani – Politehnica Gala]i
FCM Bac\u – CS Panciu
O]elul II Gala]i – FCM One[ti
Aerostar Bac\u – Cetatea T=rgu Neam] Ceahl\ul II [i Petrotub Roman stau.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …

One comment

  1. informatia din finalul art este falsa. ideea de a infiinta o galerie a fost a suporterilor nu a a clubului si intalnirea e la ora 4 nu 4.30 dar cHIDOVET CE SA STIE