Thursday , March 28 2024

Rapid Suceava a trecut la scor de forfait de CSM Focsani

N “ceferi[tii” s-au impus cu scorul de 3-0 `n fa]a celor de la CSM Foc[ani, `ntr-un meci disputat ieri pe Areni n toate cele trei goluri ale echipei sucevene au fost `nscrise `n repriza secund\ de Sevaciuc, Tomescu [i Negru, ultimul marc=nd din penalty n oaspe]ii au evoluat timp de 75 de minute cu un juc\tor mai pu]in pe teren, dup\ ce {tefan a primit cartona[ ro[u `n urma unui fault comis din postura de ultim ap\rator n rapidi[tii au urcat la finalul etapei de ieri pe locul 4 `n clasamentul seriei

Rapid Suceava s-a impus ieri, cu scorul de 3-0, `n fa]a forma]iei CSM Foc[ani, `ntr-un meci desf\[urat pe stadionul Areni [i care a contat pentru etapa a IV-a din cadrul Ligii a III-a.

Revenit\ `n fa]a propriilor suporteri cu g=ndul de a [terge din impresie l\sat\ dup\ remiza modest\ `nregistrat\ s\pt\m=na trecut\ la Bucecea, echipa antrenat\ de Bogdan Tudoreanu s-a instalat `n jum\tatea advers\ `nc\ din debutul meciului, astfel c\ {uleru a tras primul semnal de alarm\ la poarta vr=ncean\ `n minutul 9, [utul atacantului sucevean fiind re]inut `n doi timpi de goalkeeperul Bor[.

Misiunea “ceferi[tilor” p\rea s\ devin\ ceva mai facil\ odat\ cu minutul 15, c=nd {tefan l-a faultat din pozi]ie de ultim ap\r\tor pe {uleru, centralul C\lin S=ngeorzan a scos prompt cartona[ul ro[u [i oaspetii au fost nevoi]i s\ continue meciul cu un juc\tor mai pu]in pe teren. ~n ciuda superiorit\]ii numerice [i a domin\rii teritoriale, rapidi[tii au suferit `n continuare la capitolul finalizare, unde Fl. Pl\mad\, Jalb\ [i Negru s-au `ntrecut `n rat\ri pe finalul primei reprize [i cele dou\ formatii avea s\ intre la pauz\ la egalitate, scor 0-0.

Repriza secund\ a consemnat un adev\rat asediu la poarta lui Bor[, iar inevitabilul s-a produs `n minutul 62, c=nd Negru a executat un corner de pe partea st=ng\, Fl. Pl\mad\ a pasat scurt p=n\ la Sevaciuc [i stoperul gazdelor a deschis scorul cu o lovitur\ de cap din [ase metri. Reu[ita avea s\-i desc\tu[eze pe “ceferi[ti”, astfel c\, peste numai dou\ minute, Jalb\ a trecut pe l=ng\ majorarea scorului, trimit=nd mingea `n bara transversal\ dup\ o centrare excelent\ venit\ de la omniprezentul Negru.

Sucevenii [i-au dublat avantajul `n minutul 66, c=nd Sava a ie[it cu balonul la picior din propria jum\tate, a pasat `n lateral spre nou-intratul Tomescu [i mijloca[ul de banda a gazdelor a debutat cu gol `n tricoul “alb-vi[iniu”, marc=nd pentru 2-0 cu [ut puternic din col]ul careului.

Ultimul gol al `nt=lnirii a venit cu dou\ minute `nainte de fluierul final, c=nd Negru a fost faultat `n suprafa]a de pedeaps\ a oaspe]ilor [i tot el a `ncris de la punctul cu var, `nchiz=nd tabela la 3-0.

Rapid Suceava: Gavriloaia – Oniu, Sevaciuc, Sava, Pantea – Apetri, Fl. Pl\mad\, Romaniuc, Jalb\ – {uleru, Negru. Dup\ pauz\ au mai intrat: Tomescu, Golofca, Sp\tar [i Corban.

CSM Foc[ani: Bor[ – Dumitriu, Cr\ciun, {tefan, Nistoroiu – Milea, Suvac, Manorescu, Toma – Buc\taru, Predoiu. A mai intrat: Ciornei.

~n urma victoriei de ieri, Rapid Suceava a urcat pe locul 3 in clasamentul seriei, `naintea derbyului de vinerea viitoare, de pe Areni, cu Petrotub Roman (D\nu] CHIDOVE})

N Etapa a IV-a:

Rapid Suceava – CSM Foc[ani                           3-0

CSM Pa[cani – Luceaf\rul Mihai Eminescu          1-0

FCM Bac\u – ASC Bac\u                                                0-0

O]elul II Gala]i – Politehnica Gala]i                       2-1

Aerostar Bac\u – CS Panciu                                3-1

Ceahl\ul II – FCM One[ti                                      2-0

Cetatea T=rgu Neam] [i Petrotub Roman au stat.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …