Friday , May 24 2024

Rapid şi FC Pojorâta se întâlnesc, astăzi, într-un meci amical pe Areni

Partida este programată cu începere de la ora 18.00 u Ciprian Sumanariu este singurul jucător incert din tabăra “ceferiştilor”

Rapid [800x600]


Rapid Suceava are programat astăzi un nou meci amical, al şaselea de la startul pregătirilor din această vară. Va juca pe stadionul Areni, cu începere de la orele 18.00, în compania celor de la FC Pojorâta.
“Chiar dacă, aparent, întâlnim un adversar mai facil, nu ne interesează rezultatul, ci jocul. Dacă jucăm bine şi rezultatul va fi pe măsură. In ultima perioadă am făcut câte două antrenamente pe zi, este greu şi pentru jucători, dar trebuie să înţeleagă că pregătirea de acum se va vedea în meciurile oficiale, atunci când se va juca pe puncte şi pe bani”, a spus antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.
Seful băncii tehnice de pe Areni are o singură problemă de lot, cea a lui Sumanariu, care nu s-a antrenat în ultimele zile şi ar putea fi menajat. Ted a precizat că nu va avea jucători noi la amicalul de azi.
“Ceferiştii nu au convins până acum în amicale, bifând două înfrângeri, două rezultate de egalitate şi doar o singură victorie: 1-3 cu FC Botoşani, 2-3 cu SC Bacău (acasă), 1-1 cu SC Bacău (deplasare), 2-2 cu Cetatea Târgu Neamţ, respectiv 4-0 cu AS Somuzul Preuteşti.
Pe lângă jocul de astăzi, până la debutul în Cupa României, programat pe data de 27 august, rapidiştii mai au programat două amicale, sâmbătă, cu Cetatea Târgu Neamţ, pe stadionul Areni, şi miercuri, 20 august, în deplasare, la Pojorâta. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …