Friday , April 19 2024

Rapid și Bucovina Pojorâta încheie seria amicalelor cu un meci direct la Rădăuți

Intâlnirea va avea loc pe stadionul Municipal, astăzi, cu începere de la ora 13.00. Golofca și portarul Niga revin astăzi în tricoul Rapidului. Incepând de luni, la antrenamentele “ceferiștilor” este așteptat și Alin Dudea, un internațional român de juniori ce aparține de clubul Dinamo 

 Liga2. Pojorata - Rapid 1_tn

Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta se reîntâlnesc astăzi, cu de la ora 13.00, pe stadionul Municipal din Rădăuți, în ultimul amical pe care cele două formații îl au programat înainte de reluarea Ligii a II-a.

“Am ales să jucăm la Rădăuți pentru că trebuie să ne obișnuim cu iarba. Pe sintetic riscam alte accidentări. Si așa suntem puțini. Mi-aș fi dorit ca la acest ultim meci să-mi fac o ideea în privința primului 11, dar din păcate voi fi nevoit din nou să improvizez”, a spus Costel Ilie.

Seful băncii tehnice de pe Areni nu va putea miza în acest meci pe Mircea Negru, Dragoș Sfrijan, Edy Sandu și Bogdan Botezatu, toți patru acuzând probleme medicale. Se va baza în schimb, portarul Toma Niga și mijlocașul Cătălin Golofca, revenit de la FC Botoșani.

In primul amical disputat în această iarnă între Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta, “ceferiștii” s-au impus nemeritat, cu scorul de 1-0.

Așteaptă un internațional de juniori de la Dinamo

In altă ordine de idei, oficialii Rapidului așteaptă luni încă un jucător din Liga I pe Areni. „Ceferiștii” s-ar putea baza până în vară pe fundașul central al lui Dinamo, Alin Dudea. Conform Gazetei Sporturilor, acesta ar fi trebuit să ajungă la FC Brașov, dar situația falimentară a “stegarilor” i-a convins pe dinamoviști să îl trimită la Suceava. Alin Dudea are 18 ani și a fost transferat în Stefan cel Mare în 2014, de la CSU Craiova. În urma evoluțiilor bune de la Dinamo II, acesta a făcut vara trecută pasul la prima echipă, sub conducerea antrenorului Mircea Rednic. Internațional de juniori, fundașul oltean urma să se întoarcă aseară din Israel, acolo unde a efectuat un cantonament cu echipa Națională sub 19 ani a României. “Tricolorii” au susținut două meciuri amicale în compania reprezentativei țării gazdă, fundașul lui Dinamo fiind de fiecare dată titular. “Până nu vom ajunge la un acord cu jucătorul nu pot confirma împrumutul. Așteptăm să ajungă la Suceava și sper să cădem la o înțelegere pentru că am referințe bune despre el. Au fost însă și alți jucători cu care am negociat în aceasta iarnă și din păcate nu am putut să îi luăm”, a declarat antrenorul Rapidului, Costel Ilie.

Campionatul Ligii a II-a se va relua sâmbăta, 27 februarie, atunci când Rapid va juca pe teren propriu cu ACS Berceni, iar Bucovina Pojorâta va primi vizita celor de la CS Balotești. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …