Friday , March 29 2024

Rapid RĂMÂNE în Liga I. TAS a RESPINS apelul făcut de Concordia Chiajna

rapid

Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) de la Lausanne şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre clubul Concordia Chiajna şi Federaţia Română de Fotbal (FRF), în legătura cu dreptul clubului SC FC Rapid Bucureşti SA de a participa în sezonul 2013-2014 al Ligii I, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de gruparea ilfoveană.

Potrivit Agerpres, TAS a respins cererea de suspendare a deciziei Comitetului Executiv al FRF de organizare a unui meci de baraj pentru menţinerea în Liga I între Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, meci câştigat de giuleşteni cu scorul de 2-1, după prelungiri.

Forul de la Lausanne a reţinut în mod expres că “într-adevăr, se pare că SC FC Rapid Bucureşti SA nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1”, dar şi că “CS Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1″.

CS Concordia Chiajna solicită FRF şi LPF să nu programeze echipa de fotbal Rapid în primele etape ale Ligii 1, sezonul 2013-2014, ”şi să ia o decizie în sensul participării CS Concordia Chiajna în sezonul 2013-2014 al Ligii 1”.

Conform programului publicat de LPF, Rapid va juca pe 22 iulie, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa inaugurală a sezonului 2013-2014 al Ligii I.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …