Friday , April 19 2024

Rapid a facut spectacol la Cluj. A invins pe CFR cu 5-0

Rapid a făcut spectacol în Gruia şi a câştigat cu 5-0 meciul cu liderul CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a din Liga I.

Golurile partidei au fost marcate de Herea (18), Grigorie (71), Rui Duarte (74), Alexa (85) şi Deac (90). Rapid putea primi un penalty în minutul 25, la un henţ în careu al lui Panin. De asemenea, în minutul 66, giuleştenii au avut un gol valabil, neacordat de arbitrul Sevastian Colţescu. În prelungirile meciului, Piccolo a fost eliminat pentru un fault fără minge asupra lui Herea.

CFR Cluj: Beto – Maftei, Diogo, Piccolo, Panin (63 De Zerbi) – Peralta, Mureşan, Hora (70 Vranjes) – Sougou, Kapetanos (46 Rui Pedro), Ronny.
Antrenor: Jorge Costa.

Rapid: Coman – Duarte, Antonio, Oros, Bozovic – Grigore, Alexa (87 Pavlovic), Teixeira (81 Sburlea) – Deac, Herea, Surdu (65 Grigorie).
Antrenor: Razvan Lucescu.

Tehnicianul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 5-0, că a fost un joc spectaculos, dar care pentru rapidişti înseamnă doar trei puncte, amintind şi de înfrângerile înregistrate anterior de elevii săi.

“Am jucat cu mare convingere. Cred că marcarea primului gol a fost un moment psihologic foarte important. Pentru CFR a fost ca un ciocan în cap, pentru că au fost obligaţi să iasă. Repriza a doua a noastră. A fost un meci spectaculos, care înseamnă însă doar trei puncte pentru noi. Noi n-avem nicio şansă la titlu, cu scandalurile care au fost la noi, cu problemele pe care le-am avut, n-avem nicio şansă. Noi vom da totul la fiecare partidă, ca să o câştigăm. Este inexplicabil cum Chiajna şi Ceahlăul ne-au bătut, mă rog, a fost vorba şi despre arbitraje. Dar a fost o conjunctură nefavorbilă. Dar când ai lângă tine oameni puternici, oameni care te susţin, treci şi peste astfel de perioade. Am o satisfacţie pentru cum am câştigat astăzi, dar gândurile mele sunt la Vaslui”, a spus Răzvan Lucescu.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …