Wednesday , April 17 2024

Rapid a debutat cu o victorie în grupa C a Ligii Europa, scor 1-0 cu Hapoel Tel Aviv

Formaţia Rapid a debutat cu o victorie în grupa C a Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa israeliană Hapoel Tel Aviv, într-un meci din prima etapă a grupelor competiţiei, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător pe final.

Herea a marcat în minutul 55, cu o lovitură cu capul, după o centrare a lui Rui Duarte.

În minutul 90, de la Hapoel a fost eliminat Yadin, după o intervenţie la Surdu. După doar un minut, a fost eliminat şi Surdu, de la Rapid.

Hapoel Tel Aviv: Apoula – Kende, Badier, Pecalka, Fransman (Cohen ’90+3) – Oremus (Toama ’73), Abutbul, Igiebor – Damari, Lala (Yadin ’62), Tamuz. Antrenor: Dror Kashtan.

Rapid: Coman – Rui Duarte, Marcos Antonio, Burcă, Ezequias – Grigore, Alexa, Herea (Teixeira ’85) – Roman (Surdu ’80), Cassio (Pancu ’54), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Kende ’42, Badier ’90, Toama ’90+4, Pecalka ’90+4 / Deac ’41, Marcos Antonio ’62, Herea ’70

Cartonaşe roşii: Yadin ’90 / Surdu ’90+1

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Estonia, formată din Hannes Kaasik (central), Marko Leevand, Dmitri Vinogradov (asistenţi), Kristo Tohver, Eiko Saar (asistenţi suplimentari) şi Mart Martin (rezervă).

În celălalt meci al grupei C disputat joi, formaţia olandeză PSV Eindhoven a învins, pe teren propriu, cu 1-0 (1-0), echipa poloneză Legia Varşovia.

În următoarea etapă, programată la 29 septembrie, Rapid va juca, în România, cu PSV Eindhoven, şi Legia Varşovia va întâlni, pe teren propriu, echipa Hapoel Tel Aviv.

Vezi si

Flacăra olimpică a fost aprinsă la Olympia (Grecia), cu 101 zile înaintea JO de la Paris

Flacăra olimpică a fost aprinsă marţi la vechiul sit Olympia, în Grecia, cu 101 zile …