Tuesday , May 7 2024

Railex şi Romfour, primele sfertfinaliste ale Cupei Romaniei la minifotbal

clasament minif A

Ambele echipe au c=ştigat meciurile programate luni seară şi au acumulat c=te 6 puncte în clasamentele celor două grupe preliminarii

 Railex şi Romfour au devenit primele formaţii calificate matematic în sferturile de finală din fază judeţeană a Cupei Romaniei la minifotbal.

Echipa patronată de Ilie Lahman a reuşit a doua victorie în cadrul Grupei A, după ce s-a impus luni seară, cu scorul de 6-1, în faţa celor de la Adistal, într-un meci cont=nd pentru etapa a III-a. Intraţi la pauză cu un avantaj minim, “alb-roşii” s-au dezlănţuit însă în partea secundă, c=nd Tomescu a bifat hatrickul, iar Ov. Bosancu, A. Duman şi Corban şi-au trecut în cont c=te o reuşită. De partea cealaltă, trupa condusă de Adi Costeniuc şi Mircea Vezeteu n-a reuşit să-l învingă pe portarul Tipa, dar şi-a salvat onoarea printr-un autogol a lui Ov. Bosancu, care a marcat astfel  în ambele porţi în aceiaşi repriză.

clasament minif B~n primul disputat luni seară, pe terenul Ramiro, Romfour a preluat şefia Grupei B, după ce a c=ştigat, cu scorul de 3-2, în faţa celor de la AGB Instal. Cosmin şi compania şi-au asigurat cea de-a doua victorie consecutivă prin hattrikul reuşit de Helbert, în vreme ce formaţia condusă de Florin Marciuc a punctat în două r=nduri prin }iprigan.

 Grupa A:

Etapa a III-a:

Adistal – Railex 1-6

Revine – Old Bucovina (aseară)

Sav-Com a stat în această rundă.

Etapa a IV-a:

Joi, 11 aprilie:

ora 19.00: Sav-Com – Adistal

Vineri, 12 aprilie:

ora 19.00: Revine – Railex

Old Bucovina va sta în această rundă.

Grupa B:

Etapa a III-a:

Romfour & Cosmin – AGB Instal 3-2

Abenor Interim – Salvatorii Bucovina (aseară)

Palas Full Construct a stat în aceasta rundă.

Etapa a IV-a:

Joi, 11 aprilie:

Vineri, 12 aprilie:

ora 18.00: Palas Full Construct – Romfour & Cosmin

AGB Instal – Abenor Interim (am=nat)

Salvatorii Bucovina va sta în această rundă.

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală. Echipa c=ştigătoare sau finalista fazei judeţene se va califica la turneul final al Cupei Rom=niei, competiţie ce va avea loc în perioada 27-30 iunie, la Piatra Neamţ. Reprezentanta judeţului Suceava la turneul final de sub Pietricica va primi din partea Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Suceava un premiu în valoare de 2.500 de lei. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …