Monday , May 6 2024

RAILEX a c=stigat Super Cupa Omnia

“Alb-ro[ii” au castigat trofeul, dup\ ce s-au impus `n finala turneului, cu scorul de 2-1, `n fa]a celor de la Rapid CFR, printr-o dubl\ marcat\ de Nicoar\ n locul 3 a fost ocupat de selec]ionata politi[tilor suceveni n Mihai Miron (Bugetari) a fost ales cel mai bun portar, Marius Romaniuc (Rapid) a c=[tigat titlul de golgheter, `n timp ce Claudiu Sevaciuc (Railex) a fost declarat cel mai bun juc\tor al turneului

Super Cupa Omnia la minifotbal [i-a desemnat c=[tig\torii primei edi]ii. Dup\ dou\ zile de competi]ie `n sala de sport din comuna Ipote[ti, trofeul a ajuns `n vitrina celor de la Railex. Echipa patronat\ de Ilie Lahman a c=[tigat `ntrecerea dup\ ce s-a impus, duminic\, `n mare final\, cu scorul de 2-1, `n fa]a celor de la Rapid CFR Suceava gra]ie a dou\ goluri marcate de Nicoar\. De partea cealalt\, gruparea “ceferist\” a redus din diferen]\ de pe tabela `n minutele de final, c=nd Romaniuc a transformat o lovitur\ de penalizare de la 9 metri.
~n finala mic\ a turneului, IPA Suceava a ob]inut locul 3, dup\ ce s-a impus, cu scorul de 3-2, `n fa]a celor de la Interconti. Selec]ionata politi[tilor suceveni [i-a asigurat victoria prin golurile `nscrise de Ionesi (2) [i V. R\zlog. De partea cealalt\, trupa lui Mi[u Ududec a fost ]inut\ `n joc p=n\ spre final gra]ie unei duble reu[it\ de P=nzariu.
Pe l=nga cupele, diplomele [i premiile `n bani oferite primelor trei clasate, organizatorii Super Cupei Omnia au acordat la final [i trei distinc]ii individuale. Astfel, premiul pentru cel mai bun portar al turneului a ajuns `n posesia lui Mihai Miron de la selec]ionata bugetarilor, rapidistul Marius Romaniuc a c=[tigat titlul de golgheter, cu cinci goluri marcate pe parcursul competi]iei, `n vreme ce liderul vestiarului de la Railex, antrenorul-juc\tor Claudiu Sevaciuc, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al `ntrecerii de la Ipote[ti.
C=[tig\toarea turneului, Railex Suceava, a mizat pe parcursul competi]iei pe urm\torul lot de juc\tori: Danu] Tipa, Ovidiu Bosancu, Claudiu Sevaciuc, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, D\nu] Cazacu, Sorin Nicoar\, Radu Tomescu, Cornel C\inari, Andrei Aileni, Marius P\[c\nu] si Viorel Stan. Delegat echipei a fost Daniel Haraga.
Acesta a fost cel de-al patrulea trofeu pe care Railex `l ob]ine `n turneele de minifotbal organizate `n acest an `n Suceava, dup\ Cupa Cartierelor, Cupa Strikers [i Cupa Railex Bucovina.

N Fostele glorii au `nvins echipa delega]iilor

La `ntrecerea de la finalul s\pt\m=nii trecute au mai luat parte [i c=teva nume consacrate ale fotbalului sucevean printre care Mihai Guri]\ (Revine), Dorel Bernard (Revine) sau Daniel B\lan (Interconti).
~naintea celor dou\ finale ale Super Cupei Omnia, sala din Ipote[ti a g\zduit [i un interesant meci demonstrativ `ntre o selec]ionat\ a fostelor glorii ale fotbalului sucevean [i o echip\ format\ din delega]ii echipelor participante `n Campionatul Jude]ean de Minifotbal. Astfel, pentru echipa fostelor glorii au evoluat Marius Lup, Radu Ca[uba, Ovidiu Murariu, Bogdan Grosu, Gic\ P\iu[ [i Victor G\lu[c\, `n vreme ce din forma]ia delega]iilor au f\cut parte Alex Oprea [i Florin Cristescu (ambii Netcom), Daniel Haraga (Railex), R\zvan Andreica (IPA Suceava), Iliu]\ Trandafir (Revine) [i Mihai Ududec (Interconti). Dup\ o jum\tate de ora de fotbal [i bun\ dispozi]ie, fostele glorii s-au impus, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de c\tre Bogdan Grosu.

N Rezultatele complete `nregistrate la Super Cupa Omnia:

Grupa A:
Railex – Interconti 2-0
Bugetari – Netcom 2-1
Railex – Bugetari 4-0
Interconti – Netcom 2-1
Railex – Netcom 4-2
Interconti – Bugetari 3-1
Grupa B:
Rapid CFR – Revine 4-0
IPA Suceava – Dinadrom 6-1
Rapid CFR – Dinadrom 7-1
Revine – IPA Suceava 0-0
Rapid CFR – IPA Suceava 2-1
Revine – Dinadrom 3-3
Semifinale:
Railex – IPA Suceava 3-0
Rapid CFR – Interconti 6-1
Finala mic\:
IPA Suceava – Interconti 3-2
Finala mare:
Railex – Rapid CFR 2-1

Super Cupa Omnia la minifotbal a fost organizat\ de c\tre Omnia Sport Club, `n parteneriat cu Netcom-Activ [i Arond Sign Factory [i a fost sponsorizat\ de c\tre Savcom [i Aqua Carpatica. Obiectiv de Suceava a fost partener media al evenimentului. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …