Thursday , April 25 2024

Rafa Benitez, antrenorul lui Real Madrid, demis. Un nume legendar ii ia locul

Lovitura de teatru in fotbalul spaniol, acolo unde conducerea lui Real Madrid a hotarat sa-l demita pe antrenorul Rafa Benitez. In locul sau va fi numit un nume legendar al “galacticilor”.

foto: Marca
foto: Marca

Presedintele formatiei madrilene, Florentino Perez, a convocat o sedinta de urgenta a conducerii Realului si, potrivit marilor publicatii locale, il va da afara pe Benitez.

Inlocuitorul acestuia va fi celebrul Zinedine Zidane, care va fi astfel promovat de la echipa a doua a clubului.

Perez a anuntat deja ca va sustine o conferinta de presa luni seara, iar jurnalistii iberici se asteapta ca acesta sa oficializeze demiterea lui Benitez si numirea lui Zidane.

Pentru “Zizou” va fi prima aventura ca antrenor principal la nivel inalt, fostul mare fotbalist francez ocupandu-se in ultimul an de echipa secunda, Real Madrid Castilla.

Anterior, acesta a activat ca director sportiv al Realului si ca antrenor secund al echipei in mandatul lui Carlo Ancelotti.

In ultimele zile s-a discutat mult despre iminenta demitere a lui Benitez, Jose Mourinho fiind unul dintre antrenorii aflati “in carti” pentru a prelua fosta campioana a Spaniei si a Europei.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …