Saturday , April 20 2024

Radu Visan, noul secretar general al FRF

FRF

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, luni, nominalizarea lui Radu Visan pentru postul de secretar general al forului, facuta de presedintele Razvan Burleanu, au declarat pentru Mediafax surse de la Casa Fotbalului.

In cadrul sedintei de luni s-a mai decis ca Gabriel Bodescu, consilier al lui Burleanu, sa ocupe functia de secretar general adjunct.

Radu Visan a fost pana in prezent manager dezvoltare institutionala in cadrul FRF, el fiind si membru in Comisia Hattrick a UEFA. Noul secretar general al FRF a fost coleg cu Razvan Burleanu la Administratia Prezidentiala, fiind decorat de catre fostul presedinte Traian Basescu cu Ordinul National pentru Merit in grad de cavaler.

Postul de secretar general al Federatiei Romane de Fotbal a devenit vacant dupa ce Gherghe Chivorchian si FRF au decis incetarea raporturilor contractuale. Fost director executiv al FC Timisoara, Chivorchian fusese suspendat din functia de la FRF, la 30 iunie, ca urmare a faptului ca este cercetat penal de DNA Timisoara pentru complicitate la abuz in serviciu.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …