Saturday , April 20 2024

Rădăuţenii vor revanşa în faţa Paşcaniului

Liga 3

 Bucovina Rădăuţi primeşte vizita celor de la Kosarom Paşcani, într-un meci programat mâine, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Municipal şi care contează pentru etapa a XV-a din cadrul Ligii a III-a

Bucovina Rădăuţi vrea revanşa în meciul pe care îl dispută mâine, cu începere de la ora 14.00, pe teren propriu, în faţa celor de la Kosarom Paşcani, în cadrul etapei a XV-a din seria întâi a Ligii a III-a.
Invinşi în jocul tur din lunca Siretului, cu scorul de 1-6, “galben-albaştrii” vor să spele ruşinea în propriul fief. “Abordăm cu încredere meciul cu Paşcaniul. Nu am mai pierdut de trei etape, iar aceste rezultate ne ambiţionează. In plus, trebuie să spălăm ruşinea după acel eşec usturător din tur”, a spus managerul Manuel Costache.
Tabăra rădăuteană a anunţat că are cinci absenţe la meciul de mâine, este vorba de Pamparău, Mihailovici, Sfârnaciuc, Sabie şi Păsăilă.
Kosarom Paşcani vine la Rădăuţi din postura de ocupată a locul 6 în clasament şi are în acest moment cel mai bun atac din serie, cu o medie de peste două goluri marcate pe meci. De partea cealaltă, Bucovina Rădăuţi ocupă ultimul loc, cu o singură victorie până acum.
In tur, trupa antrenată de Daniel Stoica a fost învinsă la Paşcani, cu scorul de 1-6, golul de onoare al rădăuţenilor fiind semnat de Păsăilă.
In altă ordine de idei, managerul Manuel Costache speră ca sezonul regulat al Ligii a III-a să se întrerupă după etapa de la finalul acestei săptămâni, iar ultimul meci pe care Bucovina îl mai are de disputat în acest an, cel cu Sporting, din 6 decembrie, să se amâne pentru 2014.
FC Pojorâta va trage cortina peste etapa a XV-a, bucovinenii urmând să primească sâmbătă, de la ora 14.00, vizita formaţiei Ceahlăul II.
Programul etapei a XV-a:
CSM Moineşti – FCM Dorohoi
Aerostar Bacău – Stiinţa Miroslava
Cetatea Târgu Neamţ – Petrotub Roman
Bucovina Rădăuţi – Kosarom Paşcani
FC Pojorâta – Ceahlăul II (sâmbătă)
Sporting Suceava va sta în această rundă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …