Saturday , April 20 2024

Radauteanul Florin Tibu a sustinut probe de joc la Sochaux

De[i la nivelul fotbalului sucevean a r\mas doar cu echipa de juniori C, {coala de Fotbal R\d\u]i continu\ s\ surprind\ pe plan interna]ional. Astfel, Florin }ibu, unul dintre goalkeeperii grup\rii patronate de Cristian Moro[an a sus]inut la sfr=[itul lunii trecute probe de joc la forma]iile franceze  Sochaux [i Tours. ~n v=rst\ de 17 ani, Florin }ibu a s\rit `n ochii francezilor `n urma turneului amical pe care {coala de Fotbal R\d\u]i la efectuat vara trecut\ `n Hexagon.
“Florin a fost foarte `nc=ntat de antrenamentele efectuate la aceste dou\ cluburi, `nv\]=nd secretele marilor portari. Aceast\ experien]a a fost foarte util\ at=t pentru el c=t [i pentru clubul nostru, `n vederea aplic\rii metodelor de formare franceze“, a declarat, patronul clubului r\d\u]ean, Cristian Moro[an, care a precizat c\ Florin }ibu a fost rechemat `n Fran]a la finalul actualui sezon competi]ional.
De-al lungul carierei, Florin }ibu a ap\rat poarta celor de la {coala de Fotbal R\d\u]i, `n perioada `n care echipa a activat `n campionatul Ligii a III-a, precum [i pe cea a divizionarei a cincea Unirea Horodnic. (D.C.)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …