Wednesday , April 24 2024

Rădăuțeanul Andrei Chipreanov a devenit campion național absolut la skandenberg

Acesta a obținut medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul stâng, și medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul drept

Sportivul rădăuțean Andrei Chipreanov a cucerit titlul de campion național absolut la skandenberg – brațul stâng, în cadrul Campionatului Național ce a avut loc în weekendul trecut, la Pitești.

De asemenea, acesta a obținut medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul stâng, și medalia de aur la categoria 100 de kilograme, brațul drept, devenind astfel campion național absolut la această categorie, supranumită “Regina” tuturor categoriilor, în skandenberg.

Andrei Chipreanov este sportiv de performanță, practicând skandenberg de peste un deceniu. Palmaresul său conține titlurile de vicecampion mondial, campion european și multiplu campion național la skandenberg, rezultate obținute anterior.
secretarasite
La Rădăuți, orașul în care locuiește, Andrei Chipreanov a înființat propriul club de skandenberg, cu numele “Bucovina Skandenberg”. Aici, Andrei pregătește actuali și viitori campioni.
Cinci dintre aceștia au participat la recentul Campionat Național de Skandenberg de la Pitești, unde au obținut rezultate remarcabile.
Ionuț Vasilovschi, membru al Clubului Sportiv “Bucovina Skandenberg”, a obținut locul întâi la categoria 90 de kilograme, brațul stâng, iar Theodor Andronachi s-a clasat pe locul 2 la juniori, categoria 80 de kilograme, brațul drept, și pe locul 1 la categoria 75 de kilograme, brațul stâng.
Iosif Breabăn a obținut locul 3 la seniori, categoria 80 de kilograme, brațul drept. (Dănuț CHIDOVEŢ)
secretarasite

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …