Friday , April 19 2024

Putin, sfidat de Lewis Hamilton dupa Marele Premiu de F1 al Rusiei (VIDEO)

lewis-hamilton

Vladimir Putin a trait un moment umilitor la finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Rusiei, de la Soci. Lewis Hamilton, pilotul care a castigat cursa, a refuzat sa-l salute pe preşedintele Rusiei.

Vladimir Putin, insotit de seful Formulei 1, Bernie Ecclestone, i-a asteptat pe cei trei piloti care au incheiat pe podium in camera speciala in care acestia se pregatesc pentru premiere. Nico Rosberg si Valtteri Bottas, locurile 2 si 3, l-au salutat pe Putin, dar Hamilton a trecut nonsalant pe langa liderul de la Kremlin. Pilotul britanic l-a salutat pe Ecclestone, si-a salutat apoi directorul de echipa si s-a indreptat spre zona de hidratare, ignorandu-l pe Putin!

Hamilton l-a salutat si pe presedintele Rusiei, cel care i-a sin inmanat trofeul la festivitatea de premiere, dupa cateva minute, cel mai probabil la “sfatul” organizatorilor. Britanicul a negat ca l-a ignorat intentionat pe Putin.

“Nu stiu multe despre Putin. A fost frumos sa primesc trofeul din partea presedintelui. Este unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Nu mi-a spus nimic in acel moment, vorbea cu fetele din spate. Apoi am realizat ca este in camera si m-am dus sa-l salut. A fost uimitor sa-l intalnesc”, s-a scuzat Hamilton.

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …