Friday , April 19 2024

Pustiul portar la Steaua, chemat in probe la Liverpool

La doar câteva zile după ce a semnat un contract pe trei ani cu Steaua, puştiul Valentin Cojocaru mai primeşte o veste bună. Puştiul de 16 ani va pleca la Liverpool pentru a da probe la formaţia “alb-roşie”. Tânărul goalkeeper român va fi testat de “Cormorani” timp de o săptămână, cel mai probabil se va antrena şi cu echipa mare, şi dacă va da randament, englezii vor veni la Bucureşti pentru a negocia cu Steaua eventualul transfer al lui Cojocaru.

Cojocaru a fost rezervă în Europa League cu Maccabi. De mai bine de patru luni de zile face parte din lotul mare. Totul a început astă-vară, la Campionatul European sub 19 ani. Ca la fiecare turneu de juniori, scouterii au roit la albinele la stup, iar de la cluburile din Anglia a venit o întreagă armată de căutători de talente.

Cineva le-a vândut însă pontul reprezentanţilor lui Liverpool că Steaua are în lot un tânăr portar care, la doar 15 ani, are nişte calităţi fizice impresionante. Scouterii au ţinut să-l vadă pe viu şi au participat la mai multe şedinţe de pregătire ale “roş-albaştrilor”, după care au înaintat un raport către conducerea “cormoranilor”, care au decis imediat să-l cheme în probe. (prosport.ro)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …