Saturday , April 20 2024

Progresul Frătăuţii Vechi s-a calificat în turul doi al Cupei României

Cupa. Fratautii Vechi

In runda inaugurală a competiţiei, Progresul Frătăuţii Vechi a trecut ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de divizionara a treia Bucovina Rădăuţi . Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Alex Grigoraş, în minutul 2. Oaspeţii au avut şansa de a egala în ultimul sfert de oră, dar au trimis de două ori balonul în bară. Turul doi al Cupei României va avea loc pe 31 iulie 

 

Progresul Frătăuţii Vechi s-a calificat în turul doi al Cupei României, după ce a câştigat ieri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa divizionarei a treia Bucovina Rădăuţi, în faza inaugurală a competiţiei.
Ajunse pe tabloul naţional din postura de câştigătoare a fazei judeţene a competiţiei, gazdele de la Frătăuţii Vechi au deschis scorul încă din minutul 2 al jocului, printr-un gol semnat de “argintul viu” din ofensivă, Alex Grigoraş. De partea cealaltă, veniţi la meci cu doar 14 jucători, oaspeţii au replicat pe finalul primei reprize, dar execuţiile lui Hrimiuc şi Sabie au ocolit ţinta, iar Progresul intra în avantaj la pauză. Repriza secundă a început după acelaşi scenariu, cu formaţia antrenată de Daniel Stoica forţând egalarea, dar rădăuţenii au plătit în continuare tribut ratărilor, Păsăilă, Zaremba şi nou-intratul Viu nereuşind să fructifice şansele avute. Cele mai mare ocazii ale oaspeţilor au fost consemnate în ultimul sfert de oră al întâlnirii, când aceiaşi Zaremba şi Viu a nimeri doar barele porţii apărate de Turiţă. Pe contre, gazdele puteau scăpa de emoţii, dar nou-intratul Cora a şutat puţin pe lângă ţintă, iar Progresul Frătăuţii Vechi s-a impus în final la limită, cu scorul de 1-0, şi continuă aventura în Cupa României.
Progresul Frătăuţii Vechi: Turiţă – Em. Romaş, S. Ilie, Capstrâmb, A. Romas, Eg. Romaş, Ferariu, Cojocari, Clicinschi, Gâză, Grigoraş. Au mai intrat: Cora, Miron şi F. Ilie.
Bucovina Rădăuţi: Bujdei – Scânteie, Hrimiuc, Ilisoi, Alupei, R. Rusu, Bălţei, Zaremba, Păsăilă, Stoian, Sabie. Au mai intrat: Viu.
Meciurile din cadrul turului doi al Cupei României, fază a competiţiei la care vor lua parte Progresul Frătăuţii Vechi şi Sporting Suceava, se vor desfăşura miercuri, 31 iulie. Rapid Suceava ar trebui să debuteze în competiţie abia în turul IV, odată cu restul divizionarelor secunde. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …