Thursday , March 28 2024

Progresul Frătăuţii Vechi a câştigat faza judeţeană a Cupei României

Cupa Romaniei [800x600]

Echipa condusă de Vali Tăutian a cucerit pentru al doilea an consecutiv trofeul, după ce s-a impus ieri, pe stadionul Areni, în finala competiţiei, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei Dorna Vatra Dornei. Golurile victoriei “galben-verzilor” au fost marcate de Eugen Romaş şi Ionel Stoian.Cu ocazia finalei de ieri, conducerea AJF Suceava a organizat şi festivitatea de premiere a laureaţilor sezonului 2013/2014

Progresul Frătăuţii Vechi a câştigat pentru al doilea an consecutiv faza judeţeană a Cupei României, după ce s-a impus duminică, pe stadionul Areni, în finala competiţiei, cu scorul de 2-0, în faţa celor de la Dorna Vatra Dornei. Trupa condusă de Vali Tăutian a pus mâna pe trofeu prin golurile marcate în prima repriză de Stoian şi Eg. Romaş.
Progresul Frătăuţii Vechi: Coroamă – Breniuc, Eg. Roman, Em. Romaş, Gâză, A. Neamţu, Cârdei, Acatrinei, Lelcu, Grigoraş, Stoian. Antrenor: Vali Tăutian. Au mai intrat: Avrămia, Al. Romaş, Elizal şI Antelie.
Dorna Vatra Dornei: Ruscanu – Simionescu, Cuciurean, Prodan, Chelariu, Baicu, Sandu, Petrinceanu, Dulap, Bombi, Kasper. Antrenor: Mihăiţă Szekely. Au mai intrat: Ioja, Menhart, Tiganetea şi Tunsu.
Echipa din Frătăuţii Vechi a fost susţinută pe Areni de un grup de circa 50 de suporteri care s-au bucurat la final, cu fumigene şi şampanie, alături de favoriţii lor.
Inainte de startul jocului, Alexandra Dan, o tânără solistă de muzică populară din Putna a interpretat imnul naţional.
Finala fazei judeţene a Cupei României a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul Ionuţ Ignat, asistat la cele două tuşe de Ionuţ Iţco şi Teo Moroşan.

Jucătorii de la Bradul Putna şi-au primit medaliile de campioni

Cu ocazia finalei de ieri, conducerea AJF Suceava a organizat şi festivitatea de premiere a laureaţilor sezonului 2013/2014. Au fost decernate nouă trofee formaţiilor: Bradul Putna – campioana Ligii a IV-a, Voinţa Zvoriştea, Flacăra Vicovu de Jos şi Victoria Vatra Moldoviţei – câştigătoarele celor trei serii din Liga a V-a, Avântul Volovăţ – câştigătoarea campionatului de juniori A1, LPS Suceava – campioana la juniori C, Luceafarul Bucovina Suceava – campioana judeţeană la juniori D, Sporting Suceava – campioana judeţeană la juniori E şi FC Bucovina Pojorâta – campioană locală la Cupa Hagi.

Cătălin Vasiliu, golgheterul ultimul sezon al Ligii a IV-a

In pauza de meciului s-au acordat şi titluri de golgheter pentru cele cinci competiţii organizate sub egida AJF. Cu 33 de goluri marcate, Cătălin Vasiliu (Somuzul Preuteşti) a fost desemnat golgheterul Ligii a IV-a, Marius Humă (Victoria Vatra Moldoviţei) a fost cel mai bun marcator din Liga a IV-a, Marius Floria (Somuz Fălticeni) a câştigat titlul de golgheter în campionatul de juniori A1, Alex Cojocaru (LPS Suceava) a marcat cele mai multe goluri în campionatul de juniori C, în vreme ce Ioan Cârloanţă (Bucovina Pojorâta) a câştigat titlul de golgheter în competiţia rezervată juniorilor D. De asemenea, au fost acordate două premii de fair-play echipelor Somuzul Preuteşti (Liga a IV-a) şi Bucovina Serbăuţi (Liga a V-a), care au încasat cele mai puţine cartonaşe în ultima ediţie de campionat. Ionuţ Ignat a fost declarat cel mai bun arbitru de centru al sezonului 2013/2014, în vreme ce Sebastian Păduraru a primit acelaşi disticţie ca asistent. Jucătorul sezonului trecut a fost desemnat Radu Tomescu de la Bradul Putna.
(Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …