Thursday , April 25 2024

Progresul Frătăuţii Vechi a ajuns în Turul III al Cupei României

meci liga

In turul secund, formaţia condusă de Vali Tăutian a trecut ieri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, de divizionara a treia Sporting Suceava. Echipa din Frătăuţii Vechi şi-a asigurat calificarea mai departe prin golurile marcate de Sorin Ilie (2), Morăraşu şi portarul Turiţă, ultimul deschizând scorul dintr-un penalty

Progresul Frătăuţii Vechi a mai făcut o victimă în faza naţională a Cupei României. Echipa condusă de Vali Tăutian s-a calificat în Turul III al competiţiei, după ce a trecut ieri, pe teren propriu, de o manieră categorică, cu scorul de 4-0, de divizionara a treia Sporting Suceava.
Gazdele au început fără inhibiţii partida şi au deschis scorul la jumătate de oră de la fluierul de start prin portarul Turiţă, care a transformat o lovitură de la 11 metri dictată pentru un fault al oaspeţilor. Golul doi a picat şapte minute mai târziu, când Sorin Ilie a iniţiat o acţiune personală în flancul stâng şi l-a învins pe portarul Afloarei cu un şut în cros la colţul lung, stabilind scorul pauzei la 2-0.
Formaţia din Frătăuţii Vechi a început în ofensivă şi repriza secundă, iar la patru minute de la reluarea jocului, Sorin Ilie a majorat avantajul gazdelor după o fază trasă la indigo, în care s-a distrat cu apărarea oaspeţilor şi a înscris la colţul lung. Acelaşi Sorin Ilie avea să fie şi la originea ultimului gol, marcat de Morăraş în minutul 55 al întâlnirii.
Victoria entuziasmantă a gazdelor avea să fie umbrită doar de eliminarea lui Grigoraş, care a văzut direct cartonaşul roşu din partea centralului Ionuţ Ignat, după o reacţie nervoasă la adresa unui adversar.
Scor final 4-0, iar Progresul se pregăteşte pentru turul III al Cupei României, fază în care va primi cel mai probabil vizita celor de la FCM Dorohoi.
Progresul Frătăuţii Vechi: Turiţă – Morăraş, Capstrâmb, S. Ilie, Eg. Romaş, Em. Romaş, Al. Romaş, Clicinschi, Cojocari, Grigoraş, Gâză. Antrenor: Valentin Tăutian.
Sporting Suceava: Afloarei – Netbai, Vitu, C. Alexandru, Bâgu, Gugeanu, Gheorghiciuc, Leşanu, Moldovan, Bilţ, Nechitoaia. Antrenor: Mihai Guriţă. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …