Monday , May 13 2024

Programul sferturilor de finala din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei

Asocia]ia Jude]ean\ de Fotbal a stabilit, la `nceputul acestei s\pt\m=ni, ]intarul sferturilor de final\ din cadrul fazei jude]ene a Cupei Rom=niei. Astfel, conform `mperecherii echipelor r\mase `n cursa pentru trofeu, f\cut\ pe criterii georgrafice, revela]ia edi]iei din acest an, Bradul Putna, va primi vizita forma]iei Zimbrul Siret, Viitorul Liteni se va deplasa `n fieful celor de la Sporting Bune[ti, Dorna Vatra Dornei va evolua pe terenul vecinilor de la Minerul Iacobeni, `n timp ce actualul lider al Ligii a IV-a, Sporting Arbore, va evolua, `n deplasare, cu Florconstruct P\tr\u]i.
Cele patru meciuri sunt programate miercuri, 10 noiembrie, cu `ncepere de la orele 13.00 [i se vor  desf\[ura `n sistem eliminatoriu, `n caz de egalitate la finalul celor 90 de minute regulamentare urm=nd s\ se treac\ la prelungiri [i eventual la lovituri de departajare. Potrivit unui comunicat emis de Asocia]ia Jude]ean\ de Fotbal, pe toat\ durata unui joc unde ambele echipe sunt reprezentante ale Ligii a IV-a este obligatoriu folosirea a trei juc\tori sub 21 de ani. La jocurile unde se `nt=lnesc echipe de liga a V-a cu echipe de liga a IV-a, nu este obligatoriu folosirea juniorilor [i a celor trei juc\tori sub 21 de ani.
Edi]ia precedent\ a fazei jude]ene din cadrul Cupei Rom=niei a fost c=[tigat\ de Viitorul Vere[ti, echipa care a p\r\sit competi]ia din acest an `nc\ din primul tur. (D.C).

Vezi si

VIDEO. FCSB a primit trofeul de campioană pe Arena Națională, după 9 ani

FCSB a sărbătorit, sâmbătă, pe Arena Națională, după meciul pierdut cu CFR Cluj (0-1), primul …