Friday , March 29 2024

Problemele financiare au reaparut pe Areni

Rapid - Barbu

Conducerea clubului Rapid a acumulat din nou restanţe salariale către jucători, aceştia nefiind plătiţi de două luni de zile.  “E nevoie de un interes ceva mai mare pentru această echipă, pentru că şi jucătorii răspund altfel în teren când sunt cu banii la zi. Trebuie să avem grijă pentru că deja unele echipe au cam pus ochii pe unii jucători şi riscăm să-i pierdem gratis la iarnă”, atenţionează antrenorul Marin Barbu.

Problemele financiare şi-au refăcut apariţia pe Areni. Marin Barbu, unul dintre antrenorii divizionarei secunde Rapid Suceava, a precizat că s-au acumulat din nou datorii salariale către jucători, iar dacă situaţia nu se va îndrepta, gruparea “ceferistă” riscă să piardă o serie dintre fotbalişti în pauza de iarnă, printre cei urmăriţi de alte echipe numărându-se Semeghin, Căinari, Sumanariu şi căpitanul Fl. Plămadă, ultimul având şanse să fie rechemat oricând la FC Botoşani. “Am ajuns din nou să avem restanţe salariale pe două luni. Să nu mai vorbesc că unii jucători mai au de luat bani de anul trecut. E nevoie de un interes ceva mai mare pentru această echipă, pentru că şi jucătorii răspund altfel în teren când sunt cu banii la zi. Trebuie să avem grijă pentru că deja unele echipe au cam pus ochii pe unii jucători şi riscăm să-i pierdem gratis la iarnă”, a declarat Marin Barbu.
Rapidul au primit ultima tranşă de bani din partea Primăriei la jumătatea lunii octombrie, când municipalitatea a virat în conturile clubului suma de 100.000 de lei noi, bani ce au fost deja cheltuiţi.
Rapid Suceava reintră sâmbătă în focul meciurilor oficiale după o pauză forţată de aproape trei săptămâni. Gruparea “ceferistă” mai are de disputat până la sfârşitul anului patru meciuri oficiale, iar antrenorul Marin Barbu şi-ar dori măcar nouă puncte din aceste jocuri. “Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. Băieţii sunt în vână. Cred că ne-a prins bine această pauză, pentru că unii aveau accidentări uşoare, iar alţii au jucat prea mult în tur şi intervenise o oarecare stare de oboseală. Trebuie să câştigăm în primul rând aceste două jocuri de acasă, cu Slobozia şi Dunărea Galaţi, iar apoi să încercăm să scoatem un rezultat bun la Berceni, o echipă bine organizată. Dacă am scoate 9 puncte ar fi excelent”, crede “Magiun”.
In următorul meci oficial, Rapid Suceava evoluează sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, împotriva formaţiei Unirea Slobozia. Sava este singurul “ceferist” incert pentru acest joc. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …