Saturday , December 2 2023

Probleme grave de sanatate pentru un fost capitan al nationalei de fotbal

nationala-stefanescu
Costica Stefanescu (pe randul de sus, al doilea din stanga, langa Loti Boloni), a fost capitan al nationalei si al U Craiova, in vremea de glorie a oltenilor

Costică Ştefănescu, 62 de ani, fostul căpitan al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, este internat de circa două săptămâni la Spitalul Militar din Capitală, într-o situaţie delicată de sănătate.
 
Aurel Ţicleanu, fostul coleg al lui Costică Ştefănescu din trupa Craiovei Maxima, a discutat în ultimele zile la telefon cu ex-căpitanul oltenilor. Surse medicale spun că situaţia marelui libero al naţionalei din anii ’70-’80 “este delicată”.

“Am discutat cu el şi înainte de a fi spitalizat şi-mi zisese că a slăbit mult şi a ajuns la 70 de kilograme”, a mărturisit Aurel Ţicleanu pentru GSP. Apoi a povestit că “trebuia să iasă cu o zi înaintea finalei de Cupă şi rămăsese să vedem împreună partida Petrolul – CFR, la el acasă, alături şi de Geolgău. N-a mai fost însă externat şi e în continuare la Militar”.

Aurică Beldeanu, unul dintre amicii cei mai apropiaţi ai lui Ştefănescu, spune că are veşti mai bune de la Costică: “Mi-a transmis acum vreo două zile că s-a mai pus pe picioare şi analizele i-au ieşit mai bine”.

Ştefănescu a antrenat până la sfârşitul anului trecut în liga secundă din Qatar, la Al-Shamal, iar înainte de a fi internat la Bucureşti a mers în Germania pentru un control medical. Familia evită acum să discute despre momentele prin care trece Ştefănescu.

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …