Tuesday , April 23 2024

Primele concluzii ale procurorilor in cazul lui Davide Astori. Care sunt cauzele mortii

Procurorul-sef din orasul Udine, orasul in care a murit in noaptea de sambata spre duminica jucatorul de fotbal Davide Astori, capitanul lui AC Fiorentina, a facut primele dezvaluiri despre raportul autopsiei facute italianului.

astori1

Procurorul Antonio De Nicolo, procurorul-sef din orasul Udine, a declarat, duminica, la cateva ore dupa constatarea decesului lui Astori, 31 de ani, ca moartea a survenit din cauze naturale, printr-un stop cardio-respirator: “Jucatorul a murit in urma unui stop cardiac, din cauze naturale. Este ciudat ca i se poate intampla un astfel de lucru unui jucator profesionist, care este monitorizat indeaproape si nu a dat semne ca ar avea probleme cardiace”, a fost declaratia procurorului, conform cotidianului italian La Nazione.

Toata etapa cu numarul 27 din Italia a fost anulata de Federatie, inclusiv meciul derbi dintre Milan – Inter, care trebuia sa se dispute la ora 21.45.

Astori lasa in urma sa o fetita de 2 ani, Francesca, el semnand chiar sambata prelungirea contractului cu Firenze, pana in 2022.

In acest sezon, el a marcat un singur gol, el fiind decisiv pentru echipa sa la ultimul gol marcat de Fiorentina in Serie A, cu cei de la Chievo, pasand decisiv in minutul 6 pentru Biraghi.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …