Sunday , April 28 2024

Primele cinci clasate s-au impus pe linie în ultima etapă a Ligii a IV-a

Scorul zilei a fost reușită de campioana en-titre Viitorul Liteni, 9-1 cu Bucovina Dărmănești (foto)

Primele cinci clasate s-au impus pe linie în etapa a XVII-a a Ligii a IV-a, una în care scorul zilei a fost realizat de campioana en-titre Viitorul Liteni, care a trecut pe teren propriu, de Bucovina Dărmănești, cu scorul de 9-1, prin golurile marcate de Gheorghiciuc (3), Sahru (2), Nuțescu, P. Răzlog, Maftei și Codău.

FC Şoimii Gura Humorului păstrează primul loc după ce a câștigat pe teren propriu, în fața celor de la Moldova Drăgușeni, cu scorul de 6-1, în urma reușitelor semnate de Luchian (2), Moloce (2), Kuruc și Maganu, respectiv Niță.

Juniorul Salcea a rămas la trei puncte în urma liderului, după ce s-a impus mai greu decât o arată scorul de 3-0, în deplasarea de la Frumosu, prin golurile înscrise după pauză de Tomescu, Antonesei și Vitu.

Juniorul Suceava completează podiumul la zi, după ce a câștigat la Fântânele, cu 4-1, grație reușitelor semnate de Zaharie, Stîncă, Vamanu și Gulei, în timp ce Bradul Putna a învins, în deplasare, Minerul Iacobeni, cu 2-0, prin golul lui Ilaș și un autogol al gazdelor.

Rezultatele etapei a XVII-a:

Recolta Fântânele – Juniorul Suceava: 1-4

Minerul Iacobeni – Bradul Putna: 0-2

Viitorul Liteni – Bucovina Dărmănești: 9-1

Şoimii Gura Humorului – Moldova Drăgușeni: 6-1

Forestierul Frumosu – Juniorul Salcea: 0-3

Şomuzul Preutești – Rarău Câmpulung: 5-2

Progresul Frătăuții Vechi – Bucovina II Rădăuți: 3-0

Sporting Poieni Solca a stat în această rundă.

La barajul de promovare în Liga a III-a, programat pe 16 și 23 iunie, campioana județului Suceava va întâlni campioana județului Vaslui. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …