Thursday , March 28 2024

Presa turcă: Contribuţia lui Hagi este zero

Cotidianul Akşam a notat luni că tehnicianul Gheorghe Hagi încă nu a reuşit să aducă o contribuţie la echipa Galatasaray şi practic a fost cel care a readus la viaţă formaţia Beşiktaş, în derbiul din week-end, scor 1-2.

“Contribuţia lui Hagi este zero!”, a titrat Akşam.

“Hagi se numără printre cei care nu reuşesc să se adune şi să aducă o contribuţie la echipă. Până acum nu a putut să îşi pună amprenta deloc pe joc. Este de neînţeles cum un om ca Hagi, care cunoaşte atât de bine fotbalul, nu poate să îşi arate influenţa. Un antrenor nu poate să scoată un fotbalist de pe teren din cauza unei supărări de moment. Hagi nu arată că este un tehnician care să acţioneze pozitiv asupra jocului de pe bancă. Ieri (n.r. – duminică), el practic a readus la viaţă echipa Beşiktaş”, menţionează sursa citată.

“Balonul Hagi s-a spart” este titlul unui articol din cotidianul Vatan, care scrie, de asemenea, că Hagi nu a avut nicio acţiune cu efect pozitiv pe pe marginea terenului, de când şi-a început al doilea mandat. Nicio schimbare pe care a făcut-o nu a avut ca efect o întoarcere a scorului în favoarea echipei Galatasaray. (..) După cum netitularizarea lui Milan Baros a fost o greşeală mare, faptul că în repriza a doua l-a scos pe Servet şi i-a cerut lui Cana să joace ca stoper a fost o altă greşeală fatală”, notează jurnalul turc.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a fost învinsă, duminică , pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Beşiktaş, în derbiul etapei a XIV-a a campionatului Turciei.

Acesta a fost pentru Hagi al optulea derbi ca tehnician al echipei Galatasaray, pe parcursul celor două mandate (patru meciuri cu Fenerbahce şi patru cu Beşiktaş). Antrenorul român a înregistrat în derbiurile din Turcia trei victorii, două remize şi trei înfrângeri.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …