Thursday , March 28 2024

Presa italiana: “Goian a fost de netrecut în jocul aerian”

Site-ul ilpallonaro.com a scris c\ funda[ul Dorin Goian a fost de netrecut în jocul aerian în partida pe care echipa US Palermo a pierdut-o, luni, cu scorul de 0-1, în fa]a forma]iei SSC Napoli, în etapa a XV-a a campionatului Italiei.
Sursa citat\ i-a acordat nota 7 interna]ionalului român. “Delio Rossi a preg\tit surpriza [i l-a aruncat pe Goian în focul luptei. Românul a fost de netrecut în jocul aerian [i i-a ajutat foarte mult pe Bovo [i Munoz”, a scris ilpallonaro.com.
Site-urile mediagol.it [i sportevai.it l-au notat cu 6,5 pe Goian. “Românul a avut o singur\ sarcin\, aceea de a-l bloca pe Cavani. Cu excep]ia unui cartona[ galben, el s-a achitat perfect de sarcini. A fost unul dintre cei mai buni juc\tori de la Palermo. A fost ultimul bastion al unei echipe asediate”, a scris mediagol.it.
“Goian [i-a folosit fizicul [i a fost jandarmul perfect pentru Cavani”, a notat sportevai.it.
Site-urile tuttomercatoweb.com, calciomercato.it [i agen]ia Datasport i-au acordat nota 6 funda[ului român. “Goian a f\cut o partid\ bun\. A suferit din cauza vitezei lui Lavezzi [i Cavani, dar i-a dominat în jocul aerian”, a scris tuttomercatoweb.com.
“Cavani a fost clientul s\u [i a trecut cu bine testul”, a notat calciomercato.it.
“Considerat veriga slab\ a defensivei, românul a f\cut o partid\ mult peste presta]iile anterioare”, a scris Datasport.
Site-ul siciliainformazioni.com l-a notat cu 5,5 pe Dorin Goian. “Începutul partidei nu anun]a nimic bun pentru gigantul român, mai ales c\ primise un cartona[ galben pentru un fault asupra agilului Cavani. S-a reabilitat imediat, iar jocul s\u aerian a ]inut la distan]\ echipa advers\”, a scris sursa citat\.
Site-urile we-news.com [i golsicilia.it i-au acordat nota 5 interna]ionalului român. “Goian a fost prea lent pentru atacan]ii adver[i, dar a mai salvat aparen]ele cu jocul aerian”, a scris we-news.com.
“Delio Rossi l-a titularizat din nou pe român dup\ dezastrul din Liga Europa, iar acesta nu a mai gre[it”, a notat golsicilia.it.
Funda[ul Dorin Goian a fost integralist în partida pe care echipa US Palermo a pierdut-o, luni, cu scorul de 0-1, în fa]a forma]iei SSC Napoli, în etapa a XV-a din Serie A.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …