Friday , March 29 2024

Presa internationala, fermecata de Larisa Iordache

larisa

Gimnasta Larisa Iordache este considerata de presa internationala adevarata “regina” a actualei editii a Campionatelor Europene de gimnastica, care au avut loc la Sofia.

Sportiva romanca a reusit sa castige, in total, patru medalii, din care doua de aur (echipa, sol) una de argint (barna) si una de bronz (sarituri).

Francezii de la Sport au titrat “Larisa Iordache, regina Europei” si noteaza ca “sportiva in varsta de 17 ani si-a demonstrat clasa duminica, la Campionatele Europene. Romanca s-a impus ca noua perla a gimnasticii europene”.

Cotidianul La Matin, care posteaza titlul “Regina Iordache a cucerit trei medalii la individual, din care una de aur la sol”, se intrece in elogii la adresa romancei.

“Continuand linia Catalinei Ponor si chiar a Nadiei Comanici, Larisa a reusit sa salveze Romania in finalele pe aparate, gratie colectiei sale de trei medalii”, scriu jurnalistii francezi, care o complimenteaza in cadrul articolului cu “gratioasa romanca” care “a recuperat titlul pierdut la sol in 2013”.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …