Friday , April 19 2024

Presa internationala, despre victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams

singapore

imona Halep a invins-o fara drept de apel pe Serena Williams la Turneul Campioanelor, iar presa internationala o ridica in slavi pe tenismena noastra.

Iata cateva reactii oferite de cele mai importante publicatii:

“Serena Williams a fost distrusa de Simona Halep la Turneul Campioanelor. Numarul 1 mondial a suferit una dintre cele mai grele ifrangeri din cariera. Pentru a opta oară în carieră, Serena a pierdut un set la 0. Iberica Anabel Medina, anul trecut, în turneul de la Madrid, şi sora sa, Venus, în 2008, au fost ultimele jucătoare care au avut 6-0 în faţa Serenei”, scriu mexicanii de la Informador, în timp ce americanii de la One Page News scriu că Serena Williams şi-a egalat cea mai proastă performanţă a carierei, în 1998 jucând ultima partidă în care a câştigat doar două game-uri. Serena Williams nu a putut face faţă loviturilor extraordinare ale Simonei Halep, care a zdrobit-o în doar o oră”, scrie şi Daily Mail.

“Simona Halep i-a administrat cea mai umilitoare infrangere Serenei Williams. Din 1998, americanca n-a mai pierdut dupa ce si-a adjudecat doar doua game-uri. Pe atunci avea doar 16 ani…” – ABC News.

“Halep a zdrobit-o pe Serena la Singapore. E prima victorie pentru Simona in fata lui Williams. Si ce victorie. Romanca a oferit un joc solid, iar Williams a comis o multime de erori nefortate” – Eurosport.

“Simona Halep a oferit cel mai mare soc de la Turneul Campioanelor, dupa ce-a distrus-o pe Serena Williams” – The Straits Times.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …