Wednesday , April 24 2024

Presa din Macedonia, încântată de Steaua: Vardar a pierdut meritat în faţa gigantului din România

steaua-victorie-vardar

Ziarele din Macedonia apreciază forţa campioanei României, după disputa cu Vardar Skopje, din turul II preliminar al Ligii Campionilor. “Vardar a fost bătută rău la Bucureşti”, au recunoscut macedonenii, după victoria cu 3-0 a Stelei.

Steaua a câştigat categoric disputa cu Vardar Skopje, din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, iar calificarea este ca şi rezolvată, returul din Macedonia fiind doar o formalitate pentru trupa lui Reghecampf. După ce i-au văzut pe roş-albaştri la lucru, jurnaliştii macedoneni au rămas impresionaţi de forţa campioanei României şi au caracterizat în termeni extrem de elogioşi prestaţia formaţiei noastre.

“Vardar a fost total inferioară şi a pierdut meritat cu 0-3 în faţa gigantului din România. Înfrângerea nu a fost neaşteptată, ţinând cont că Vardar a întâlnit o echipă care a dominat la pas campionatul României şi a avut un parcurs uriaş în Europa League, unde a ajuns în sferturile de finală (Steaua a fost eliminată în optimi – n. red.), pierzând în faţă lui Chelsea, câştigătoarea trofeului”, au scris jurnaliştii de la Dvevnik, citaţi de ziare.com.

“Furia românilor a măturat Vardar”, au titrat macedonenii de la On, care consideră că “Steaua şi-a justificat în mod absolut rolul de favorită şi a obţinut un succes meritat după un joc furios în prima repriză. Încă de la început, echipa română a dominat complet. Din fericire, în partea secundă steliştii au ratat mai multe ocazii. Manşă secundă este o simplă formalitate”.

În aceeaşi notă elogioasă au comentat şi cei de la macedonianfootball: “Campioană Macedoniei a fost bătută rău în România. Vardar este practic eliminată din Liga Campionilor după ce a pierdut clar în faţă Stelei. Acest fiasco de la Bucureşti arată diferenţa clară de calitate dintre fotbalul românesc şi cel macedonean. Steaua a început în forţă şi era evident că Vardar este în mare pericol”.

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …