Thursday , March 28 2024

Presă: Cristiano Ronaldo ar vrea să plece din Arabia Saudită

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo intenționează să plece din Arabia Saudită, de la echipa de fotbal Al-Nassr, cu care a semnat contractul în urmă cu doar câteva luni, informează cotidianul spaniol El Nacional, citat de Agerpres.

În ciuda salariului uriaş, de 200 de milioane de euro pe an, pe care i-l plăteşte Al-Nassr, Ronaldo „vrea să schimbe din nou aerul”, scrie sursa citată, adăugând că atacantul lusitan ar putea reveni în capitala Spaniei, unde este dorit în rolul de ambasador al clubului Real Madrid, la care a evoluat timp de nouă ani, în ce a fost, cel mai probabil, cea mai de succes etapă a carierei sale.

După despărţirea brutală de echipa englezească Manchester United, înaintea Cupei Mondiale din Qatar, sportivul portughez a făcut tot posibilul pentru a-şi continua cariera în Europa, însă nu a mai găsit niciun club de top care să fie interesat de serviciile sale. În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu 450 de goluri înscrie în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile.

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …