Saturday , April 20 2024

Presa britanica se inclina in fata romancei Sorana Carstea: A zdrobit-o pe Watson!

sorana-carstea

Jurnalistii englezi se inclina in fata Soranei Carstea dupa ce romanca s-a calificat in stil de mare jucatoare in turul II de la US Open, invingand-o clar pe britanica Heather Watson.

Presa din “Insula” remarca faptul ca Sorana nu i-a dat nicio sansa adversarei sale, amintind de perioada in care jucatoarea din Targoviste era aproape de Top 20 WTA.

“Carstea a zdrobit-o pe Watson”, scriu cei de la Sky Sports, care continua in aceeasi nota:

“Asteptarea lui Watson pentru o prima victorie la US Open continua dupa ce aceasta a fost invinsa de Sorana Carstea in primul tur. Cea mai buna jucatoare britanica a castigat titlul de juniori la Flushing Meadows, insa de atunci nu a reusit sa isi adjudece vreo partida de pe tabloul principal. Carstea a condus partida si a castigat primul set in 26 de minute, avand apoi nevoie de inca 28 de minute pentru a se impune si in cel de-al doilea.”

Si cei de la BBC remarca victoria extrem de clara a romancei.

“Heather Watson a fost depasita complet de Sorana Carstea in primul tur de la US Open. Dupa ce, in precedentele editii, le-a intalnit pe Sharapova, Li Na si Simona Halep, Watson parea ca are o sansa mare de a trece mai departe la Flushing Meadows. Dar cea mai buna jucatoare britanica a reusit sa isi castige serviciul o singura data, pierzand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, si numai 54 de minute partida cu romanca.”

Sorana Carstea a obtinut o victorie extraordinara in primul tur de la US Open, ea reusind sa treaca de britanica Heather Watson, scor 6-1, 6-1.

Pentru Sorana va urma un meci mult mai dificil in turul II, cu invingatoarea partidei dintre Olga Govortsova si Eugenie Bouchard.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …