Thursday , April 18 2024

Presa americana vorbeste despre sfarsitul carierei de top a Simonei Halep

halep2

Simona Halep a surprins pe toata lumea in momentul in care a spus ca nu are nicio asteptare pentru turneul de la Wimbledon, iar in presa americana se vorbeste deja despre sfarsitul carierei sportivei noastre.

Jurnalistii de la cunoscutul portal Bleacher Report au analizat parcursul Simonei din ultimele luni si se intreaba daca nu cumva am vazut deja tot cea avea mai bun de dat sportiva, iar in acest moment asistam la sfarsitul carierei sale la nivel inalt.

Americanii amintesc ca Simona a spus, in luna martie, ca isi doreste sa ajunga numarul unu in lume, insa apoi a pierdut in turul trei la Madrid, in turul doi la Roland Garros si in sferturile de finala de la Birmingham.

“Dintr-o data, cariera sa pare tot mai asemanatoare cu cea a unei alte foste finaliste de la Roland Garros: Sara Errani. Ca si Halep, Errani este mai inalta decat majoritatea femeilor, dar mai scunda decat majoritatea tenismenelor din top 10. Ironic, ambele au intrat in top 5 dupa ce au pierdut finala Roland Garros in fata Mariei Sharapova”, scrie sursa citata.

Apoi, sursa citata a notat ca Simona, in ciuda calitatilor pe care le are, clacheaza foarte usor in momentele cheie.

“Halep este talentata, tenace, rapida si super inteligenta. Sunt momente in care poti sa juri ca ai in fata o viitoare castigatoare de Grand Slam. Apoi, apar aceste meciuri, in care nu se lupta”, a mai scris sursa citata.

In ceea ce priveste sfarsitul Simonei Halep, americanii mentioneaza ca acesta nu va fi foarte abrupt, ci destul de lin.

“Halep ar putea deveni o alta Errani, consistenta si intotdeauna gata sa le puna in pericol pe Williams si Sharapova. Nervii sunt insa o problema. Halep are un bilant 1-5 cu Williams si 0-5 cu Sharapova. Fanii sai cred ca nu si-a atins potentialul maxim. Dar daca, in schimb, si-a maximizat talentul? Daca am vazut deja tot ce avea mai bun?”, a precizat publicatia americana.

In incheiere, jurnalistii americani i-au dat o replica taioasa Simonei dupa ce a spus ca nu are nicio asteptare pentru Wimbledon.

“Nicio asteptare?! Ne pare rau, Simona! Din moment ce ai inceput sa vorbesti despre cum vei fi numarul unu, fanii asteapta un Grand Slam!”, a conchis sursa citata.

ziare.com

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …