Thursday , March 28 2024

Presa americana o prezinta pe adevarata Simona Halep: Probabil nu stiti cine e

halep

Prezenta Simonei Halep in elita tenisului mondial starneste din ce in ce mai multa atentie.

Jucatoarea in varsta de 22 de ani este a patra favorita la Roland Garros, iar presa americana i-a realizat un scurt portret. Jurnalistii de la Sbnation mentioneaza ca Halep este o jucatoare necunoscuta ce poate “exploda” din clipa in clipa.

“Daca sunteti un fan obisnuit al tenisului, probabil nu stiti cine este Simona Halep. Dar e o sansa buna sa auziti in curand”, isi incepe autorul articolului descrierea Simonei.

Apoi, publicatia americana o lauda pe Simona Halep pentru rezultatele de anul trecut, pe care le considera mai importante chiar decat cele ale Serenei Williams, dintr-un anumit punct de vedere.

“Halep a fost revelatia anului 2013, obtinand sase titluri in partea a doua a anului. Titlurile au fost raspandite pe arie larga de suprafete: doua pe zgura, doua indoor hard, unul pe iarba si unul pe hard. Maria Sarapova este singura jucatoare din top 10 care are rezultate similare pe toate suprafetele. Chiar si regina Serena Williams s-a descurcat mai prost pe alte suprafete”, mentioneaza americanii.

In ceea ce priveste parcursul de la Roland Garros, autorul articolului estimeaza ca Halep va ajunge in semifinale, deoarece joaca bine pe zgura si are un tablou accesibil.

Simona Halep va debuta in turneul de la Roland Garros marti, impotriva Alisei Kleybanova. (ziare.com)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …