Friday , April 19 2024

Presa americana lanseaza o ipoteza incredibila dupa accidentarea Serenei Williams (Video)

williams

Serena Williams s-a retras din competitia de dublu de la Wimbledon dupa cateva minute incredibile petrecute pe teren, in care nu a putut practic sa trimita niciun serviciu corect.

Presa americana sustine ca modul in care Serena Williams a parasit competitia “este extrem de bizar”, iar gravitatea accidentarii este pusa la indoiala, potrivit LA Times.

A vrut Serena sa-si gaseasca un alibi? Semnele de intrebare sunt multe, in opinia jurnalistilor americani, care explica apoi momentele ce i-au facut sa creada ca accidentarea nu a fost chiar atat de grava. Oficial, s-a acreditat ipoteza unui virus care a afectat-o pe Serena, in timp ce retelele sociale sunt inundate de ideea ca sportiva ar fi fost fie dopata, fie ar fi consumat alcol, dat fiind faptul ca era foarte dezorientata pe teren si nu nimerea mingea sau terenul.

“Serena si Venus s-au incalzit, iar apoi s-au asezat inainte ca meciul sa inceapa. In curand, staff-ul medical a inconjurat-o, dar nimeni nu a spus ca nu trebuie sa joace. Imediat ele au fost trimise sa joace. Ce a urmat a devenit si mai bizar”, scrie sursa citata.

Americanii se intreaba apoi de ce a fost nevoie ca Serena Williams sa serveasca atat de mult pana ca jocul sa fie intrerupt.

“Cand a fost randul Serenei sa serveasca, la 0-2, abia putea trimite mingea pana la fileu. Nu servea. A fost un joc rusinos al unui copil de 5 ani. Era clar ca avea ceva, dar doctorii, sora ei si ceilalti oficiali au lasat-o sa serveasca de patru ori inainte ca arbitrul sa-i sugereze sa puna punct”, a mai scris sursa citata.

In plus, si explicatiile date de Serena, printr-un comunicat de presa in care nu spunea practic nimic, au ridicat suspiciuni.

“Explicatia a venit abia peste trei ore, cand solicitarile presei au devenit ordine deja. Nu a fost niciun comentariu despre virus. Gripa? Problema respiratorie? Sinus? Nu a fost niciun comentariu, nimic”, a completat publicatia americana.

Scene incredibile la Wimbledon: Serena Williams a plans in hohote si nu a putut juca tenis

Serena Williams s-a retras din meciul de dublu de la Wimbledon, acuzand probleme medicale.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …