Thursday , July 25 2024

Premii atractive la cea de-a doua ediție a Cupei Vicovu de Sus la șah rapid

Concursul din această vară se va desfășura vineri, 26 iulie, la Liceul Tehnologic “Ion Nistor” din localitate și va beneficia de premii totale de aproape 9.000 de lei

Primăria orașului Vicovu de Sus organizează vineri, 26 iulie, ediția a doua a Cupei Vicovu de Sus la șah rapid.

Organizat cu sprijinul fundației Autonom, turneul beneficiază de premii totale în valoare de aproape 9.000 de lei și se va desfășura în incinta campusului Liceului Tehnologic “Ion Nistor” din localitate, la două categorii valorice, după cum urmează: Open A – sub 16 ani, sub 18 ani, veterani (peste 60 ani) și feminin general și Open B – sub 8 ani, sub 10 ani, sub 12 ani, sub 14 ani, feminin, ELO/CIV sub 1100 și copii din Vicovu de Sus.

“Turneul este deschis jucătorilor de toate vârstele și nivelurile de experiență. Vom avea premii atractive pentru câștigători și o atmosferă competitivă, dar prietenoasă. Este ocazia perfectă pentru a vă testa abilitățile, a întâlni alți iubitori ai acestui nobil joc și a vă bucura de o zi plină de strategie și concentrare. Vă așteptăm cu drag!”, a trasmis primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Înscrierele se pot face în mod gratuit, până la data de 24 iulie, în limita celor 60 de locuri disponibile la fiecare categorie de concurs. Organizatorii au pus la dispoziția celor interesați două numere de telefon pentru înscrieri și relații suplimetare: 0744.786.929 (Ciprian Costea) și 0767.802.543 (Cornel Marius Ursan).

Ediția a doua a Cupei Vicovu de Sus la șah rapid este organizată în parteneriat cu Casa de Cultură Vicovu de Sus, Liceul Tehnologic “Ion Nistor”, CS Vicovu de Sus, Clubul de Şah Gambit Huși, CS Hong Ha Rădăuți și CS Şah Suceava, în cadrul Programului Național “Educație prin Şah”. (D.C).

Vezi si

Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, adversare de coșmar în primul tur: Swiatek, Rybakina, Paolini

Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan și-au aflat adversarele de la Jocurile Olimpice de …