Thursday , April 25 2024

Premierul Serbiei se distanțează de Djokovic: Dacă s-a prezentat la un eveniment public, știind că a avut un rezultat pozitiv, a încălcat legea

Premierul sârb și-a expus punctul de vedere cu privire la controversa majoră în care e implicat compatriotul Novak Djokovic cu puțin timp înainte ca Nole să recunoască faptul că a participat la un eveniment deși era infectat cu COVID-19.

„Dacă Djokovic s-a prezentat la un eveniment public, știind că a avut un rezultat pozitiv, a comis o încălcare clară a regulilor autorităților sârbe.

Dacă ești testat pozitiv, trebuie să intri imediat în izolare. Nu știu când a obținut, de fapt, rezultatul, când a văzut rezultatul, așa că există o zonă gri. Singurul răspuns la această întrebare poate fi oferit de Novak”, a declarat, marți, Ana Brnabić, prim-ministrul Serbiei, conform gsp.ro.

Astfel, potrivit Codului Penal din Serbia, cea mai drastică pedeapsă pe care ar putea Nole s-o primească ar fi condamnarea la 3 ani de închisoare.

Sârbul susține că a aflat pe 17 decembrie că are COVID și recunoaște că participat la interviul pentru L’Équipe, de pe 18, știind că e pozitiv. În plus, susține că formularul pentru intrarea în Australia a fost completat greșit de agentul său, care regretă eroarea.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …