Thursday , April 18 2024

Preliminarii CM 2018: Romania face doar o remiza cu Muntenegru, dupa un penalti ratat in prelungiri

romania-muntenegru

Romania a terminat la egalitate cu Muntenegru, scor 1-1, in prima partida din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondiala 2018 din Rusia, dupa o partida in care s-a marcat in ultimele 6 minute, iar Nicusor Stanciu a ratat un penalti in minutul 95.

Golurile au fost marcate de Adi Popa si Stefan Jovetici, in minutele 84 si 87.

Finalul partidei a salvat un joc mai degraba modest, cu o formatie romana lipsita de idei si parca fara vlaga si cu un Muntenegru care astepa calma parca finalul de joc, multumita de scorul de egalitate de pe tabela.

A fost nevoie de inspiratia lui Christoph Daum, care l-a introdus pe teren pe Adi Popa, in minutul 76, iar stelistul a marcat 8 minute mai tarziu, cu un sut sec din plin careu, dupa o faza minunata creata de Stanciu.

Romanii nu au apucat insa sa se bucure prea mult de acest gol, pentru ca 3 minute mai tarziu, Jovetici a marcat cu capul la o faza fixa si practic la prima ocazie de gol a ex-iugoslavilor.

Cand nimeni nu mai spera la mare lucru, in minutul 95, ultimul al prelungirilor, Romania a primit un penalti dupa un contact dur intre Vukcevici si Keseru. Stanciu si-a potrivit mingea la punctul cu var, insa balonul a zburat multe peste poarta si echipa noastra a pierdut doua puncte mari in aceasta grupa.

Urmatorul meci pentru echipa noastra va fi la Erevan, cu Armenia, pe 8 octombrie.

Danemarca este lidera grupei acum cu 3 puncte, in timp ce Polonia, Kazahstan, Romania si Muntenegru au o lungime.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …