Saturday , December 3 2022

Preda şi-a încheiat socotelile cu Rapid

Preda copy

Portarul şi-a luat actele de la clubul sucevean şi a anunţat că se întoarce acasă, la Craiova.  “A fost alegerea mea. Imi doresc ca echipa să se salveze de la retrogradare”, a spus “Gogoaşă” 

Andrei Preda şi-a încheiat socotelile cu Rapid Suceava. Exclus din lot după înfrângerea suferită de “ceferişti”, sâmbătă, 1-2 cu Dinamo II, portarul şi-a luat banii şi actele de la Rapid şi a anunţat că pleacă acasă, la Craiova. “Gogoaşă” a precizat că nu este în război cu nimeni din conducerea clubului sucevean şi le-a urat succes “alb-vişiniilor” în încercarea acestora de a se salva de la retrogradare.
“Nu sunt în război cu nimeni. Imi doresc ca echipa să se salveze de la re-trogradare. Nu m-a dat nimeni afară de la Rapid. Am fost alegerea mea să-mi iau actele de la club, mai ales că nu voi putea juca timp de o lună din cauza unei accidentări. Sper ca Primăria să dea banii promişi echipei Rapid”, a spus Andrei Preda, care a precizat că nu a avut un contract semnat cu clubul Rapid: “Nu am avut semnat vreun contract. Imi pare rău să spun asta. Am jucat fără semnez contractul”.
In actualul sezon al Ligii a II-a, Andrei Preda a evoluat în 14 partide pentru Rapid, întâlniri în care a încasat 18 goluri. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Echipele calificate și programul optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Coreea de Sud și Elveția au completat vineri seara ultimele două locuri vacante în optimile …