Friday , March 29 2024

Porumboiu negociază preluarea Rapidului cu Copos

Anunţ-şoc făcut de Gigi Becali: Adrian Porumboiu vrea să cumpere Rapidul de la Copos, iar negocierile au fost deja demarate! Copos a încercat de câteva ori să iasă din fotbal şi să vândă clubul din Giuleşti, iar Porumboiu nu şi-a ascuns niciodată interesul şi simpatia pentru alb-vişinii.

“Porumboiu vrea să cumpere Rapidul de la Copos. Acum stau la masa de negocieri. Mi-ar plăcea, pentru că el bagă bani şi aş avea cu cine să mă bat. I-am dat telefon lui Porumboiu şi i-am spus că, dacă vrea cu adevărat să se simtă bine în fotbal, trebuie să ia Rapidul. Dar i-am spus să aibă grijă pentru că George Copos are obişnuinţa de a mai băga câte o clauză prin care să ia şi banii şi să rămână şi cu clubul. Copos cere 9 milioane de euro, dar Rapidul e dator la societăţile lui Copos cu alte 20-25 de milioane de euro. Imediat apoi poate să ceară neprogramarea echipei pîâă cîâd nu-i sunt plătite datoriile. Porumboiu vrea să facă audit, ca să mai scape de cheltuieli”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

Gigi Becali a mai spus că Porumboiu are de gând să renunţe la FC Vaslui dacă negocierile cu Copos vor fi încheiate cu succes: “Vă daţi seama că ar fi conflict de interese să rămână şi la Vaslui. Dar dacă auditul relevă datorii mari, nu cred că se va mai băga. El e obligat să plătească datoriile clubului imediat ce-l cumpără, altfel nu va fi programat”.

Porumboiu a negat însă negocierile cu Copos: “Eu sunt la Vaslui, nu negociez cu nimeni. E o glumă bună! Sunt la fiul meu acasă, negociez cu Matei, cu nepotul meu. Dacă vreţi, vi-l dau la telefon. Gigi, dacă trebuie să facă emisiuni, trebuie să dea glume de-aste din când în când. Nu e nimic adevărat! Ştie toată lumea că Rapidul e o simpatie de-a mea, dar nu pot să-i iau farmecul vieţii lui Copos, cu ce mai rămâne?”.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …