Wednesday , May 29 2024

Ponta ii duce la meciul Steaua – Schalke pe premierii veniţi la Bucureşti

ponta

Premierul Victor Ponta a confirmat că i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, spunând: “Seara îi duc la meci!”.

Potrivit Mediafax, premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Naţională pe prim-miniştrii veniţi la Bucureşti, pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est, pentru a asista la meciul de fotbal dintre Steaua şi Schalke 04, până în prezent confirmând premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia.

“Invitaţia a fost adresată de premierul Ponta tuturor prim-miniştrilor care au posibilitatea să rămână şi marţi seara în Bucureşti şi să asiste la meci. Până acum, au confirmat că vor veni la stadion premierii din Albania, Muntenegru şi Macedonia”, au declarat sursele.

Partida Steaua – Schalke 04, contând pentru etapa a cincea a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în cazul în care gruparea “roş-albastră” nu va câştiga partida cu Schalke 04, din etapa a cincea a Ligii Campionilor, atunci formaţia sa nu va mai avea nicio şansă de calificare în primăvara europeană.

Vezi si

Irina Begu şi Ana Bogdan s-au calificat în turul al doilea la Roland Garros. Meciul Soranei Cîrstea, amânat de ploaie

Jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Ana Bogdan s-au calificat, luni seara, în runda …