Sunday , February 5 2023

Ponta, huiduit la scena deschisa dupa meciul Simonei Halep

halep-ponta

Premierul Victor Ponta a primit huiduieli la scena deschisa dupa finala castigata de Simona Halep la Bucharest Open.

La festivitatea de premiere, presedintele FR Tenis, George Cosac, a tinut un mic discurs, in care a amintit cum a ajuns Bucurestiul sa gazduiasca un turneu WTA si cine a sprijinit organizarea.

In momentul in care l-a adus in discutie pe Ponta, tribunele au erupt.

“Ii multumesc domnului prim-ministru pentru ca ajutat acest turneu”, a spus Cosac, iar miile de oameni din tribune au huiduit la scena deschisa.

In zadar a incercat presedintele Federatiei sa spuna ca Ponta nu trebuie admonestat, publicul nu s-a linistit pana cand momentul nu a fost depasit.

Toti ceilalti oameni mentionati de Cosac, fie ca a fost vorba despre colega de Guvern a lui Ponta, Gabi Szabo, sau de sponsori, au primit aplauze furtunoase.

Premierul nu a fost prezent in tribune, desi este un impatimit al sportului si rar rateaza asemenea partide.

Guvernul a sustinut organizarea turneului BRD Bucharest Open cu aproximativ 400 de mii de euro.

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …

One comment

  1. Hahahaha, mai mult ca sigur ca o sa apara pontacul si o sa dea vina pe Basescu, ca a adus o armata de basisti la finala de tenis, special ca sa il huiduie pe el! Acum serios, huiduielile la adresa pontacului dovedeste inca o data ca spectatorii si iubitorii tenisului sunt oameni inteligenti. Bravo lor, mi-a crescut inima cand am auzit cu cata sete il huiduiau pe plagiator. A, da, si… BRAVO Simona!!